Gratis is het snelst verdiend

Als student heb je weinig geld, maar ook weinig tijd om op jacht te gaan naar koopjes en gratis spullen. Profielen helpt je op weg met dit overzicht van waar je gratis eten, kleding, huisraad en vrijetijdsbesteding kunt scoren. Want geld dat je niet uitgeeft is het makkelijkst verdiend!

Eten en drinken

Eten is basisbehoefte #1, je hebt het domweg nodig om als mens te kunnen overleven. Hoe kun je lekker makkelijk en zo goedkoop mogelijk (liefst gratis) eten? Hier zijn onze tips in de categorie eten en drinken.

Je huis inrichten

Als student die net op kamers gaat wonen zit je natuurlijk boordevol ideeën en inspiratie voor je eigen stekkie. Het liefst haal je alles lekker fris bij de IKEA, maar die lening bij ome DUO moet ook niet teveel oplopen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om gratis of voor heel weinig je kamer in te richten. Nog origineel ook!

Vrije tijd

Vrije tijd is heilig voor veel studenten, en je wilt deze uitermate goed benutten. Er is natuurlijk heel veel te doen in studentenstad als Rotterdam. Maar het geld vliegt daarbij je zak uit. Of niet? We zochten naar de low budget opties.

Kleding en andere uiterlijkheden

’Kleding is de spiegel van je persoonlijkheid’ hoor je weleens. Hoe je jouw stijl tot uiting brengt hoeft niet eens af te hangen van je portemonnee, als je deze handige tips volgt.

Tekst en foto’s: Asli Kösker en Sanne Groen

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  2. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  3. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  4. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  5. Geen commerciële boodschappen.
  6. Niet op de persoon spelen.
  7. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  8. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  9. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.