Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
21 juli 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

In rokkostuum en galajurk

Gepubliceerd: 8 October 2007 • Leestijd: 0 minuten en 46 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Thonis, de enige actieve studentenvereniging die de HR rijk is, heeft het afgelopen weekend naar hartenlust feestgevierd. Aanleiding daarvoor was het vierde lustrum van de vereniging, ofwel het twintigjarig bestaan.

‘Het was echt een heel groot feest’, vertelt Ruben van den Heuvel van de lustrumcommissie over het galafeest van zaterdag. Tachtig feestvierders (veertig heren en veertig dames onder wie oud-leden en vrienden en vriendinnen van leden) kwamen af op diner en feest in De Scheepjes.

Ruben: ‘Er speelde een band en als verrassing was er een act van de Ally Girls, drie travestieten die een erg gave show gaven.’ Uiteraard ontbraken tijdens het feest de t-shirts en de spijkerbroeken, maakt Ruben duidelijk. ‘Ik denk dat zo’n 25 heren in rokkostuum waren en de rest was in pak. De meeste dames droegen een galajurk.’

De eerste lustrumactiviteit op 20 september betrof een rondvaarttocht in Delft. Een klein groepje studenten nam hieraan deel. Er was voor Delft gekozen vanwege de roots van de vereniging die van oorsprong is verbonden met het hoger laboratoriumonderwijs in die plaats.

Na de tocht volgden eten met erbij – zoals bij een studentenvereniging ‘hoort’ – de nodige biertjes. Ook op 3 oktober, de verjaardag van Thonis, stond de activiteit in het teken van bier. In Delfshaven werd de Pelgrimsbrouwerij bezocht. Er was een rondleiding en uiteraard een proeverij.

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top