Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
7 december 2023

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Stem op HR-studenten

Gepubliceerd: 23 April 2009 • Leestijd: 0 minuten en 59 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

De jaarlijkse studentenverkiezing Student of the year is weer gestart. Vijf studenten van de HR hebben zich dit jaar aangemeld voor de competitie die zich richt studenten met een combinatie van beauty ?brains.

 

Na een aantal dagen stemmen staat Carmel de Groot, studente lerarenopleiding Nederlands, op een vierde plaats in de tussenstand. In haar profiel geeft zij aan dat �nog meer geld laten rollen� een oplossing kan zijn voor de kredietcrisis. En omdat ze vindt dat �het het aantal analfabeten drastisch omlaag moet, omdat laaggeletterden zoveel niet kunnen in hun leven� steunt ze de stichting Lezen en Schrijven.

Andere deelnemers van de HR zijn nog niet in de top twaalf terug te vinden. Profielen stelt ze kort voor. Glen David Hanna, student personeel en arbeid, luistert graag naar hiphop en house en in zijn vrije tijd organiseert hij muziekevenmenten. Obama is zijn favoriete politicus.

Studente personeel en arbeid Daphna Bontenbal drinkt het liefst verse smoothies. Verder hoopt ze dat Obama zijn beloftes waar kan maken, want 'praatjes vullen geen gaatjes'. En als Daphna dronken is gaat ze �naar huis�.

Wendie A Chelcey studeert culturele maatschappelijk vorming. The green mile is haar favoriete film. Tofik Dibi noemt ze als haar favoriete politicus omdat 'hij ervoor staat om alle Nederlanders, die buiten de verdeling van macht, kennis en welvaart staan, te doordringen van hun rechten'.

De Bijbel is het favoriete boek van student grafimediatechnologie Elias van Hees. Wereldwijde afspraken ziet hij als de oplossing voor de kredietcrisis. En kijk uit dames, want als Elias dronken is gaat hij 'zoenen'.

Vorig jaar won HR-student Alain Nillesen de verkiezing bij de mannelijke studenten. Stemmen kan op www.soty.nl.

 

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  2. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  3. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  4. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  5. Geen commerciële boodschappen.
  6. Niet op de persoon spelen.
  7. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  8. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  9. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top