Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
9 januari 2025

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Photo of author

Recente blogs

Recente artikelen

Blog

‘Langs de weg een roerei bakken’

Gepubliceerd: 18 November 2010 • Leestijd: 0 minuten en 25 seconden • Blogs

ISO-docent Etienne Vermeulen rijdt met zijn rallymaat Bart naar Dakar. Ze doen mee aan de Amsterdam-Dakar Challenge, een rally voor het goede doel. Ze doen er regelmatig verslag van.

Etienne: ‘Voorbij Tantan (een stad in Marokko, midden in de woestijn, red.) zijn we langs de kust op weg naar Layoun. Even de zee in, en door. De carterplug zit weer los, maar we hebben er geen goede sleutel voor…. We missen Nightblind nu al’. Nightblind is de naam van een collega-rallyteam dat door pech is uitgevallen, en terug is naar huis.

Etienne: ‘Gisteren hebben we toch besloten om in Mauritanië niet de gewone weg te nemen maar door het National Park te rijden. Dus vanochtend vroeg vertrokken en net langs de weg een roerei gebakken. Nu gas, gas, gas!’

Recente blogs

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Back to Top