Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
21 juli 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Stage bij LantaarnVenster

Gepubliceerd: 14 December 2010 • Leestijd: 0 minuten en 51 seconden • Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Marloes de Reus (19) & Rosa Duvekot (21) Derdejaars vrijetijdsmanagement Stage : jazz- en filmprogrammering LanterenVenster (LV)

Marloes: ‘Ik loop stage bij de jazzprogrammering. Met mijn passie voor muziek zit ik dus op de goede plek. De medewerkers van LV werken hier allemaal heel graag. Ze zijn echt gek van wat ze doen. Dat zorgt voor een leuke werksfeer. Sinds de verhuizing naar de Kop van Zuid kunnen er meer concerten worden geprogrammeerd. En het loopt goed. Het tweede concert was al meteen uitverkocht. Als stagiaire zit ik er met mijn neus bovenop. Ik doe de artiestenbegeleiding, ben aanwezig bij de soundchecks en concerten, maak posters en een interne nieuwsbrief. Ik voel me een geluksvogel dat ik hier stage kan lopen.’

Rosa: ‘Dat geldt zeker ook voor mij. Ik was altijd al geïnteresseerd in film, maar door deze stage ben ik erachter gekomen dat ik ook beroepsmatig verder wil met film. De kant van programmering lijkt me superleuk, maar ik voel me ook aangetrokken tot de artistieke kant. Ik leer hier veel en daarom vind ik het fijn dat ik ook iets kan terugdoen. LV wilde al heel lang een open doek-avond voor jonge filmmakers, maar men kwam er steeds niet aan toe. Ik werk daar nu aan en het is een goed gevoel dat de eerste open doek-avond waarschijnlijk in januari zal plaatsvinden.’

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top