Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
21 juli 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Column Tosca: Een fles bubbels voor het eerste zoenende stelletje!

Gepubliceerd: 17 July 2015 • Leestijd: 1 minuten en 42 seconden • Column Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Wat: Schuifeldaten Wat kan je d’r: Een beetje aan andere singles zitten Heel geschikt voor: Mensen die hun persoonlijke ruimte graag delen met anderen Minder geschikt voor: Mensen met klotsende oksels, knoflookadem of andere ongemakken Kost dat: 20 euro Beoordeling: ***** (VIJF!)

Tosca Sel

Na de laatste internetdate-deceptie vind ik het tijd om de liefde van m’n leven offline te zoeken. Geen valse verwachtingen, maar een simpel: what you see is what you get. Ik zocht een nieuw date-ding en schreef me in voor een avondje schuifeldaten in een Utrechtse werfkelder.
Op wat sfeerverlichting na is het vrij donker, uit de boxen schalt iets van Whitney Houston en ik heb de handen van een onbekende man op m’n heupen terwijl die van mij op z’n schouders liggen. We schuifelen alsof we op een klassenfeest zijn en proberen elkaar ondertussen dingen over onszelf te vertellen. Wat niet goed gaat, want hij kan niet schuifelen en praten tegelijk en ik praat met m’n handen waardoor ik hem steeds bijna in z’n gezicht sla.
Na drie minuten ongemakkelijkheid wissel ik deze gast in voor een lange kale. Aangezien ik niet bij z’n schouders kan, leg ik mijn handen op zijn heupen en voor het gemak legt hij die van hem op mijn schouders. Ik hoor Somebody Else’s Lover van Total Touch en kijk hem eens goed aan, hij is leuk. Ik voel z’n mannenlijf onder m’n handen en ruik z’n geur. Dit is wel interessant. Na drie minuten tikt hij me af voor een blondine en sta ik tegenover een jongen in een grijs vest.
De host van de avond roept door de microfoon: ‘Ik heb hier een fles bubbels voor het eerste zoenende koppel.’ Ik moet er een beetje schaapachtig om lachen, maar de jongen in het vest blijkt een competitieve inborst te hebben. Hij gaat dichter tegen me aanstaan, praat dicht bij m’n oor en kijkt net wat te lang naar m’n roodgestifte lippen. ‘Je kan een poging wagen, maar het wordt een bloederig slagveld’, zeg ik lachend. Hij wordt stil en gaat op zoek naar een andere prooi.
Vanaf de zijlijn hou ik grijs vest in de gaten. Hij drukt zich tegen een brunette in een rode jurk aan en zij vindt het wel wat. Ze lacht en zwiept met d’r lokken. Nog voor het einde van het nummer maken ze lipcontact en innen ze de fles onder applaus van de zaal. Naast me duikt de lange van daarnet op. ‘Nog een nummertje?’

Kijk voor volgende schuifeldate-avonden op www.schuifeldaten.nl.

 

Tosca Sel is oud-stagiair van Profielen en datedeskundige. Volg ook haar wekelijkse rubriek Lieve Tosca op profielen.hr.nl waarin ze raad geeft over liefde, leven, daten en seks.

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top