Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
19 mei 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Gratis naar Koningsdag Festival Rotterdam? Het kan!

Gepubliceerd: 17 April 2015 • Leestijd: 1 minuten en 3 seconden • Overig Dit artikel is meer dan een jaar oud.

De redactie van Profielen mag zes tickets (drie setjes van twee) weggeven voor het Koningsdag Festival op het Willemsplein.

Koningsdagfestival

De Sluwe Vos, Benny Rodrigues, Josh Butler en Karim Soliman. Het zijn enkele van de dj’s die op Koningsdag (maandag 27 april) het publiek op het Willemsplein in Rotterdam in beweging gaan brengen. Het Koningsdag Festival Rotterdam trekt jaarlijks zo’n 5000 bezoekers.

Het kost je 15 euro om het festivalterrein op te komen, maar Profielen mag van de organisatie zes tickets weggeven. De drie leukste Koningsdagselfies winnen de tickets, zie onze Facebook-pagina.

Student Jasper vier maanden fulltime festivalorganisatorHet Koningsdag Festival Rotterdam wordt, namens Stichting Rotterdam Events (SRE), georganiseerd door zes leden van studentenvereniging RSC. Het is Jasper Buisvrijwilligerswerk. Jasper Buis, derdejaars vastgoed & makelaardij op de HR, is een van hen: ‘Als organisatie moeten we onder andere sponsors zoeken en natuurlijk alles goed regelen met alle instanties.’Een leerzame ervaring. Jasper: ‘Je werkt met heel veel partijen samen, onder andere de gemeente, EHBO, politie en de RET. Daardoor leer je snel schakelen. Bij het werven van sponsors heb ik geleerd hoe je bedrijven moet benaderen: je moet ze iets specifieks aanbieden en niet alleen maar geld vragen. Wij zorgen ervoor dat de sponsors ook exposure op het terrein hebben en ze staan onder andere ook op de entreebewijzen en op de T-shirts van de vrijwilligers.’

Jasper en zijn collega-organisatoren zijn vier maanden fulltime met het festival in de weer. ‘Als ik college heb, ga ik daar wel naartoe maar verder zit bijna elk uurtje in de organisatie. Het is erg leerzaam, het staat goed op je cv en het opbouwen van zo’n festival geeft echt een kick!’

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top