Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
20 april 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Best gelezen januari 2016

Gepubliceerd: 1 February 2016 • Leestijd: 1 minuten en 3 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Januari was de maand waarin de finalisten van de Docent van het Jaar-verkiezing bekend werden gemaakt, studenten zich online lieten oplichten en we een groot condoomprobleem bespraken.

Loes doucht niet met huisgenoten
Stagiaire Saskia heeft de afgelopen maanden bij een paar studenten op huisbezoek geweest. Gewapend met haar camera vraagt ze de trotse kamerbezitters het hemd van het lijf. Zo ook Loes. Die dus niet met huisgenoten doucht. En dat vonden jullie blijkbaar zo’n sexy gegeven dat jullie er en masse op klikten. Mooi hoor.

 

vier jarekGrote condoomproblemen
In januari beantwoordde Lieve Tosca een vraag over condooms. Een lezeres vroeg zich af of het mogelijk was dat haar vriend te groot geschapen was voor een normaal rubbertje. En dat kon dus prima want Nederlandse mannen stonden aardig vooraan toen de grote piemels werden uitgedeeld.

 

drie jarekNegen studenten opgelicht
Je denkt misschien dat alleen ouderen het slachtoffer worden van internetoplichting, maar niets is minder waar: in januari waren 9 HR-studenten de klos. Ze maakten collegegeld over naar een afzender die zich voordeed als het studenten service centre (ssc) van de HR. De hogeschool helpt de gedupeerden hun geld terug te krijgen.

 

twee jarekOnderzoek, een beladen woord
Lector Daan Andriessen van de Hogeschool Utrecht gaf een groot interview waarin hij kritisch is op het hbo-onderzoek: ‘We gaan denken dat hbo-niveau betekent dat we studenten moeten afleveren die wetenschappelijk onderzoek kunnen doen. En dat is een grote misvatting.’

een jarekBloedstollende wedstrijd
De HR kiest ook dit jaar weer een docent van het jaar en het artikel over de 13, nee, 14 genomineerden is de afgelopen maand het best gelezen. Op donderdag 11 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. Hou profielen.hr.nl in de gaten voor het heetste nieuws over de beste docent van afgelopen jaar.

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top