Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
17 juni 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Best gelezen mei 2016

Gepubliceerd: 31 May 2016 • Leestijd: 1 minuten en 7 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Het overlijden van een geliefde collega, seks, een studentenfeest en printen, dat zijn de onderwerpen waar jullie de afgelopen maand het meeste over wilden lezen. Heb je het gemist? Lees snel bij.

5Uitprinten werkstuk een verplichting?
Uitprinten werkstuk mag geen verplichting zijn, dat vonden leden van de sgmr. Als je je werkstuk ook digitaal in kan leveren, hoeven studenten niet op extra (print)kosten gejaagd worden. Toch? Het cvb oordeelde tot frustratie van de sgmr dat de HR dat wel mag. Print is duidelijk nog niet dood.

 

 


4Lieve Tosca, ben ik nu homo?

‘Tijdens het stappen raakte ik in gesprek met een leuke gast, een homo. Naarmate de avond vorderde, werden we intiemer. En toen hij in m’n oor fluisterde dat hij mij wel wilde zoenen, voelde ik z’n stijve piemel tegen m’n bovenbeen duwen. Tot m’n eigen verbazing wond dit me op. Ben ik nu homo?’

 

 

3Groot studentenfeest in de Maassilo
Zes HR-studenten waren van plan op donderdag 9 juni een groot studentenfeest te organiseren in de Maassilo aan de Maashaven: Battle010. De opbrengst zou naar de Daniel den Hoed Stichting gaan, voor kankeronderzoek. Helaas gaat het feest niet door. Het is wegens gebrek aan enthousiasme verschoven naar het najaar.

 

 

2Anneke Kistemaker overleden
Anneke was docent business communication bij de opleiding ibms van RBS, 11 jaar lid van de cmr, waarvan 6 jaar voorzitter van de personeelsraad en lid van het dagelijks bestuur, en consulent AOb voor de Hogeschool Rotterdam. Ze wordt gemist.

 

 

 

1

Een docent mag niet over seks praten
De blog van student Bas Koedood is het meest gelezen afgelopen maand. Bas vertelt over iets wat hij meemaakte op zijn stage: een leerlinge wier naaktfoto gedeeld werd via WhatsApp. Een nare situatie waar Bas zich eigenlijk geen raad mee wist. Hoe hij het oploste, lees je in zijn blog.

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top