Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
23 april 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Meest gelezen maart 2017

Gepubliceerd: 3 April 2017 • Leestijd: 1 minuten en 9 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Het lijkt alweer een hele tijd geleden, maar 15 maart waren de Tweede Kamerverkiezingen en kon er voor het eerst op de Hogeschool Rotterdam gestemd worden. Dat was het hoogtepunt van de maand, daar wilde iedereen alles over lezen.

Afscheid Gerrit Jan Vos
Begin maart overleed Gerrit Jan Vos, afdelingsdocent mode aan de Willem de Kooning Academie. Dat hij een populaire docent was, hadden we al begrepen. De vele lezers van het in memoriam en de reacties daaronder bevestigen dat nog eens.

 

Vivian stopt met d’r stage
Blogger Vivian studeert aan de lerarenopleiding maar moest onlangs accepteren dat ze geen docent kan worden en haar stage moest afbreken. Haar fysieke beperkingen (onder andere slecht horen en zien) zitten haar te veel in de weg. Via haar Instagram deelde ze dit weekend een ander nieuwtje.

 

HR voert betaald parkeren in
Het vervoerbeleid van de hogeschool gaat op de schop. Voor het parkeren moet betaald gaan worden. En als iets wat gratis was, betaald moet worden vinden mensen daar wat van. Veel kliks en reacties dus op het parkeergedoe, over de uitbreidingen van de fietsvoorzieningen hoor je dan weer niemand.

 

Avonturen uit het stembureau
Op 15 maart, de dag van de Tweede Kamerverkiezingen, maakten we een liveblog. Aanleiding was de komst van een stembureau op locatie Museumpark. Profielen-redacteur Tosca Sel zat dicht op het vuur, omdat ze een van de stembureauvrijwilligers was en maakte het nodige mee.

 

‘De mooiste meisjes zitten op de EUR’
Samen met Erasmus Magazine zijn we een reeks artikelen gestart waarbij we kijken wat ‘ons’ bindt en waar het tussen HR en Erasmus Universiteit (EUR) schuurt. Wat vinden HR-studenten op locatie Kralingse Zoom eigenlijk van hun ‘collega’s’ op de EUR? Er lopen mooie meiden, reageert er eentje ‘Ze lijken echt high class en zijn een beetje arrogant; de jongens moeten voor hen van hoog niveau zijn.’

 

Tekst: Jos van Nierop/Tosca Sel
Illustraties: Jarek van Dalsen

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top