Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
9 juli 2020

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Profielen viert feest met het Profielen Prijzenfestival

Gepubliceerd: 5 September 2019 • Leestijd: 1 minuten en 13 seconden • Nieuws

Het 150e Profielen Magazine is verschenen en dat vieren we graag met jou! De redactie selecteerde negen prachtige Rotterdamse prijzen die je kunt winnen door mee te doen aan het Profielen Prijzenfestival.

Als student of medewerker van de Hogeschool Rotterdam weet je natuurlijk al lang dat Rotterdam veel te bieden heeft, maar je komt er niet altijd aan toe om er ook van te genieten. Daar gaan we je een handje bij helpen. De komende tien weken geeft Profielen echt Rotterdamse prijzen weg.

Vanaf vandaag geven we iedere week een andere prijs weg via ons Instagramkanaal. We beginnen het Prijzenfestival met tien Lonely Planets over Rotterdam, beschikbaar gesteld door boekhandel Donner. Supergeschikt voor nieuwe studenten én oude studenten die nog niet veel van de stad en de omliggende regio hebben gezien.

Er valt nog heel veel meer te winnen: twee keer één week schoon ondergoed van Rotstad, twee chocoladeworkshops voor vier personen bij Chocoholic, tien keer twee vrijkaartjes voor Museum Rotterdam, een getekend portret van onze huisillustrator Demian Janssen, vier Rotown-clubkaarten, een Humans-of-HR-interview met Wietse Pottjewijd, twee bierproeverijen voor twee personen bij Kaapse Brouwers in de Fenix Food Factory en last but not least: een maand lang gratis koffie of thee van de cateraar op jouw HR-locatie.

Hoe maak je kans op een prijs?

Volg onze Instagrampagina, like het bericht en vertel in de comments waarom jij graag één van de tien gidsen wilt winnen. De actie loopt een week en op de eerstvolgende woensdagmiddag maken we de winnaar(s) van die week bekend via Instagram. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Op donderdag kondigen we dan weer een nieuwe prijs aan. Net zo lang tot alle prijzen vergeven zijn.

Hou onze Instagram dus in de gaten voor updates over het prijzenfestival, maar ook voor andere leuke rubrieken zoals Lieve Tosca (help haar op dinsdagavond met advies voor de vraag van woensdag), de Profielen Playlist en Humans of HR.

Tekst: Redactie Profielen
Beeld: Frank Hanswijk met medewerking van Demian Janssen en Aileen Melief

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

 

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  2. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  3. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  4. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  5. Geen commerciële boodschappen.
  6. Niet op de man/vrouw spelen.
  7. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  8. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  9. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top