Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
19 mei 2022

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Ben jij student of medewerker aan de HR en wil je voor ons bloggen?

Gepubliceerd: 1 November 2021 • Leestijd: 1 minuten en 14 seconden • Nieuws

Wij zoeken HR-studenten en -medewerkers die willen vertellen wat hen bezighoudt. Kan en wil jij maandelijks een blog schrijven voor deze site? Dan lezen we je graag! 

Heb je een pittige mening die je wilt delen, maak je maffe dingen mee die je grappig kunt opschrijven of wil je de HR-community verder helpen met tips en adviezen? Dat kun je doen als blogger op Profielen.

Zo schrijft Serge over zijn belevenissen als HR-decaan, laat student Marijn zijn kritische geluid horen over de HR (of de wereld in het algemeen) en blogt Ramona veel over het vakgebied waarin ze wordt opgeleid. En zo hebben we nog veel meer bloggers die hun persoonlijke HR-belevenissen delen.

In het nieuwe (kalender)jaar komt er ruimte voor twee nieuwe bloggers die willen schrijven over wat hen als student, docent of medewerker bezighoudt. Uit de blogs moet duidelijk worden dat je tot de hogeschoolgemeenschap behoort, maar het hoeft ook weer niet elke keer over de HR te gaan.

Feedback en workshops

We zijn op zoek naar bloggers die in elk geval een jaar lang voor Profielen willen schrijven. Je schrijft in principe één blog per maand. We laten ons graag verrassen door de reacties.

Je hoeft (nog) niet de allerbeste schrijver te zijn, maar je moet wel ideeën hebben en openstaan voor feedback. Want samen met de eindredactie van Profielen werk je aan de beste versie van je blog. En meestal organiseren we jaarlijks een workshop voor nieuwe bloggers waarin je leert hoe je stukjes nog grappiger, prikkelender of ontroerender worden. Je wordt dus een betere schrijver en niet geheel onbelangrijk: als je student bent, betalen we je een vergoeding van 25 euro per blog.

Heb je interesse, stuur dan voor 1 december twee proefblogs (van maximaal 350 woorden per stuk) naar profielen@hr.nl. Stuur ook een korte bio van jezelf mee (wie ben je, wat studeer je / waar werk je op de HR) en leg uit waarom je graag voor ons wilt bloggen.

Tekst: Profielen
Illustratie: Aileen Melief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  2. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  3. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  4. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  5. Geen commerciële boodschappen.
  6. Niet op de persoon spelen.
  7. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  8. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  9. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top