Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
21 juli 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Profielen zoekt nieuwe bloggers: laat je horen!

Gepubliceerd: 21 June 2024 • Leestijd: 1 minuten en 19 seconden • Nieuws

Wij zoeken HR-studenten en -medewerkers die het komende collegejaar willen bloggen voor Profielen. Hou je van schrijven en wil je lezers meenemen in wat jou bezighoudt? Reageer!

Omdat een aantal student-bloggers binnenkort afstudeert, en onze eigen Darice na jaren ook stopt met bloggen, hebben wij ruimte voor nieuwe schrijvers uit de HR-community.

Misschien wil je delen welke interessante dingen op jouw opleiding gebeuren, of ben je juist kritisch over het onderwijs of het beleid van de hogeschool. Misschien ga je een paar maanden voor je studie naar het buitenland of ben je bezig met onderwijsvernieuwing. Of je bent op zoek naar de ware en wil daarover schrijven. Laat het ons weten.

Uit de blogs moet duidelijk worden dat je tot de hogeschoolgemeenschap behoort, maar je stukken hoeven niet elke keer ‘alleen maar’ over studeren of de HR te gaan. Kijk bijvoorbeeld naar de blogs van Donna, Afke en Menno, of Okke, en zo hebben alle bloggers hun eigen toon, invalshoeken en thema’s.

We helpen je om nog beter te schrijven

Je hoeft niet nu al de allerbeste schrijver te zijn. Als je maar ideeën hebt en openstaat voor feedback. Onze eindredacteur denkt met je mee en als we een clubje nieuwe bloggers bij elkaar hebben organiseren we een startbijeenkomst en een blogworkshop. Zo werk je met onze hulp aan grappige, prikkelende of ontroerende stukjes.

We zijn op zoek naar student-bloggers en medewerkers die zich in elk geval een jaar lang aan Profielen willen verbinden. Je schrijft in principe één blog per maand. We laten ons graag verrassen door de reacties en we staan ook open voor bijdragen in andere vormen, zoals vlogs voor sociale media.

Heb je interesse, stuur dan voor vrijdag 5 juli een proefblog (van maximaal 400 woorden). Vermeld in je mail wie je bent (wat je studeert/welke functie je hebt) en welke onderwerpen jou vooral bezighouden.

Niet onbelangrijk: aan bloggende studenten betalen we een vergoeding van 30 euro per blog.

Tekst: Redactie Profielen
Beeld: Shutterstock

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

 

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top