Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
26 april 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Daten met Tosca: ‘Ga op safari in je eigen slaapkamer’

Gepubliceerd: 2 March 2016 • Leestijd: 1 minuten en 22 seconden • Column Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Wat: Kindu for Couples Heel geschikt voor: koppels die hun vaste routine zat zijn Minder geschikt voor: preutseriken en fantasielozen Beoordeling: 3 sterren

Tosca Sel

Sinds Gert en ik een koppeltje zijn, zitten we niet meer op Tinder. En Tinder merkt dat, want eens in de zoveel tijd krijgen we simultaan melding van niet-bestaande nieuwe matches. Oh Tinder, jij doorzichtige leugenaar.

Waar loze tijd vroeger werd opgevuld met een rondje mannen-swipen, speel ik nu Candy Crush. Minstens even verslavend, maar niet echt spannend. Tot een kennis me Kindu for Couples aanraadt omdat het sexy en hilarisch is. Het is ook een soort van Tinder, maar dan voor nieuwe ideetjes om je relatie spannend te houden.

Ik sta altijd open voor nieuwe input en Gert is er ook wel voor te porren, dus we downloaden de app en koppelen onze accounts aan elkaar met een pincode. We krijgen nu allebei een reeks sexy voorstellen voorgeschoteld waarop we ‘nee’, ‘misschien’ en ‘ja’ kunnen antwoorden. Als we allebei ‘ja’ zeggen, kunnen we met het voorstel aan de slag.

3, 2, 1, SWIPE!
‘Doe het eens in een schommelstoel.’ Hebben we niet. Next. ‘Een rollenspel waarin hij de klusjesman speelt en jij een eenzame huisvrouw.’ Eh, oké. ‘Geef je partner een serenade met een sexy stem, denk Happy Birthday van Marilyn Monroe.’ Eh, nee. ‘Probeer de liefde te bedrijven in militaire barakken.’ Hoe dan?! Nee. ‘Laat hem eens sexy ondergoed dragen voor de verandering.’ Ik: JA! Hij: Misschien.

Dit schiet niet op, vooral mijn lijst met ‘dingen waar ik niet warm of koud van word’ is gegroeid. Maar ik moet niet zo flauw doen, vindt Gert. De eerstvolgende optie die op zijn beeldscherm verschijnt, gaan we doen. Dus hij swipet en ‘Gedraag je als een beest en ga op safari in je eigen slaapkamer’ verschijnt op zijn beeldscherm.

Ik blaf als een hond om daarna knorrend als een varkentje in een eindeloze slappe lach te raken. Die avond wordt er alleen gecandycrusht.

Tosca Sel is redacteur bij Profielen en datedeskundige. Volg ook haar wekelijkse rubriek Lieve Tosca op profielen.hr.nl waarin ze raad geeft over liefde, leven, daten en seks.

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

2 Responses to Daten met Tosca: ‘Ga op safari in je eigen slaapkamer’

  1. Deze rubriek, en dan vooral dit (soort) artikel(en) is enerzijds soms vermakelijk, maar anderzijds vraag ik me echt de meerwaarde voor profielen ervan af…

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top