Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
3 mei 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Gratis naar het CJP-event van het IFFR

Gepubliceerd: 19 January 2016 • Leestijd: 0 minuten en 24 seconden • Overig Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Tijdens het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is er CJP Serveert, een event met films, bier en bitterballen voor iedereen van 18 tot 30 jaar. Het vindt plaats op zaterdag 30 januari in het Oude Luxor en je kunt bij ons kaarten winnen.

CJP Serveert

Van het CJP mogen wij tweemaal twee kaarten (t.w.v. 25 euro per kaart) weggeven. Er worden vijf IFFR-films vertoond waaronder Edmond. De maker van die laatste film is aanwezig voor een Q&A, ze zal onder andere vertellen over het maken van animatiefilms.

Het IFFR vindt plaats van 27 januari tot en met 7 februari.

Wil je kans maken op een setje van twee kaarten voor CJP Serveert? Vertel ons dan uiterlijk 24 januari, hieronder als comment, waarom je graag naar het CJP-event wilt.

Deze winactie is gesloten. We hebben Christine en Iris uitgekozen als winnaars.

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

9 Responses to Gratis naar het CJP-event van het IFFR

  1. Het lijkt mij super om hier met mijn vriendin van te kunnen genieten! 🙂

  2. 2. Het lijkt mij en mijn geliefde erg gezellig en interessant om te gaan. Het is een creatief initiatief om jongvolwassenen wat meer kennis te laten maken met alternatieve vertoning van films. Zo kan je de wereld zien van niet- commerciele filmmakers. En, wie houdt er nou niet van biterballen?

  3. Ik ben dol op indie- films zoals (sundance e.d.) en het lijkt mij supergaaf om een keer bij dit event aanwezig te zijn. zo kan ik ook 1 van mijn barbaarse vrienden een beetje cultuur laten snuiven;p.

  4. Buiten dat het IFFR een van mijn lievelingsfestivals is, is dit een perfecte voorbereiding op de minor Kunst en Cultuur!

  5. Ik ben nog nooit naar een filmfestival geweest en al helemaal niet naar een volle dag in de bioscoop. Het lijkt mij een hele toffe ervaring om films uit verschillende genres te bekijken. Ik ga in Februari op exchange naar Japan en het lijkt mij erg interessant en leuk om films uit alle hoeken van de wereld te bekijken!

  6. In februari start ik met afstuderen. Voordat ik me opsluit in mijn huis, de gordijnen sluit en mijn sociale leven vervang voor een levendige interactie met de boeken op mijn bureau, zou ik graag nog een keer ongegeneerd, artistiek verantwoorde films bekijken.. met bitterballen.. en bier! Gewoon.. omdat het kan.

  7. Omdat CJP de afgelopen jaren heeft bewezen toffe films te selecteren en je dus zeker bent van een dag vol goede films (zonder dat je daar zelf lastige keuzes voor hoeft te maken :P) op het leukste filmfestival van Nederland! Daarnaast ben ik heel benieuwd naar Demolition, aangezien Vallée hiervoor erg goede films heeft gemaakt, en bitterballen gaan er natuurlijk altijd wel in.

  8. Om mijn dochter te verrassen die nu druk aan het studeren is voor haar toetsweek op de opleiding Media, Informatie en Communicatie waar ze het gelukkig heel erg naar haar zin heeft. Maar haar eerste keus was Filmacademie en haar eerste liefde blijft film! En pas als de filmhonger verzadigd is, mogen de bitterballen langskomen 🙂

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top