Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
5 mei 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Prijsvraag: Win 2 vrijkaarten voor CJP Serveert @ IFFR

Gepubliceerd: 24 January 2017 • Leestijd: 0 minuten en 35 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Tijdens het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is er weer een editie van CJP Serveert, een event met de beste films, bier en bitterballen voor iedereen van 18 tot 30 jaar.

Met zo’n 500 films het grootste filmfestival van Nederland. Welke films zijn de moeite waard en waar zijn nog kaartjes voor? Het blokkenschema levert ieder jaar weer een boel keuzestress op. De redding is nabij: CJP Serveert op 28 januari 3 topfilms, speciaal geselecteerd en nog nooit eerder in Nederland vertoond, Q&A’s met makers en, uiteraard, bier en bitterballen.

Van CJP mogen wij tweemaal twee kaarten (t.w.v. 25 euro per kaart) weggeven. Wil je kans maken op de kaarten? Laat dan hier in de comments even weten waarom jij graag kans wil maken op de kaarten. De winnaars krijgen donderdag 26 januari om 12:00 uur bericht.

Het IFFR vindt plaats van 25 januari tot 5 februari 2017.

Meer lezen over het IFFR? Profielen sprak festivaldirecteur (en oud HR-student) Bero Beyer over zijn liefde voor film en het belang van het festival voor de stad Rotterdam.

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

9 Responses to Prijsvraag: Win 2 vrijkaarten voor CJP Serveert @ IFFR

  1. Lijkt me erg leuk om samen met een vriend heen te gaan. Lekker genieten van mooie films samen met een biertje, perfect!

  2. Sinds ik mijn stage doe in de andere kant van het land, zien mijn ouders me heel weinig. Zou super zijn om ze niet alleen te kunnen verrassen met een bezoek, maar ook met kaartjes voor het IFFR. Wie er mee gaat, mogen ze dan zelf uitvechten. 🙂

  3. Hoe haal je een Amsterdammer naar 010…..? Dat is mijn date-challenge voor aankomend weekend! Een dagje naar het IFFR en dus grootste filmfestival van Nederland, zal deze filmliefhebber absoluut over de streep trekken!

  4. Jaaa! Lijkt mij erg leuk om samen met mijn zus een avondje IFFR te beleven!

  5. Lijkt mij de perfecte manier voor ontspanning in het weekend, als afwisseling van een drukke week met werk, stage en school..!

  6. Waarom? Zeg nou zelf. Films, bier en bitterballen. En dat samen na een tentamenweek en ter viering van het begin van de laatste fase van onze studie. Top dus!

    Groeten,
    Brian & Birgit

  7. Ik zou graag willen winnen. Zelf 1x op het IFFR geweest, maar dat was tijdens een concert. Ik zou graag eens een film willen zien in het kader van IFFR en de sfeer willen proeven.

    gr.
    Francis

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top