Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
28 maart 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Wil jij ook bloggen voor Profielen?

Gepubliceerd: 29 May 2017 • Leestijd: 1 minuten en 10 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Studenten die opschrijven wat hen bezighoudt, wij zoeken ze! Kun én wil jij bloggen, en heb je iets te vertellen dan kun je je bij ons melden. En: we hebben er ook nog een vergoeding van 25 euro per blog voor over.

Foto's van de bloggers Bas - Vivian - Halil

Vivian en Bas: het zijn twee van de studentbloggers die op de site van Profielen laten zien wie ze zijn en wat ze vinden. De redactie van Profielen wil graag laten zien wat jullie, studenten van de Hogeschool Rotterdam, bezighoudt en wil daarom graag door met bloggers.

Ben jij het schrijftalent van de Hogeschool Rotterdam?

Maar ja, soms stopt er een blogger en daarnaast is af en toe een beetje vers bloed ook niet verkeerd. En misschien loopt er wel talentvol schrijftalent op de HR waar wij het bestaan niet van weten. En dat is natuurlijk doodzonde.

Ben je net op kamers gaan wonen? Heb je oog voor de grappige dingen die op school gebeuren? Ben je kritisch over het onderwijs? Zit je voor je studie in het buitenland? Ben je topsporter én student? Ga je veel uit, kom je soms brak op school én kun je daar leuk over vertellen? Dan zoeken we jou!

Schrijven over wat je meemaakt als student

Je hoeft niet de allerbeste schrijver te zijn maar de blogs moeten natuurlijk wel prettig en makkelijk leesbaar zijn. Wij kunnen je eventueel helpen met de leesbaarheid en doen natuurlijk nog een laatste spellingscheck voordat we je artikel het wereldwijdeweb op slingeren. Uit de blogs moet duidelijk worden dat je op de HR studeert, maar daar hoeft het ook weer niet elke keer over te gaan.

We zoeken ook vloggers

De redactie denkt, per blogger, in eerste instantie aan één blog per maand gedurende op z’n minst een half jaar. We laten ons graag verrassen door jullie reacties en we staan ook open voor bijdragen in andere vormen, zoals vlogs.

Heb je interesse, mail dan met vragen (of meteen met een proefblog) naar profielen@hr.nl.

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

3 Responses to Wil jij ook bloggen voor Profielen?

  1. @Student: Nee… Hoeveel studenten ken je die over hun opleiding aan de Hogeschool Rotterdam schrijven? En hoeveel medestudenten die schrijven over hun studentenleven in Rotterdam? Veel en veel te weinig, wat ons betreft 🙂

  2. Al zou ik er één kennen, dan zou ik deze zo veel mogelijk mijden.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top