Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Zwart logo Profielen

Meer over:  

#ov-kaart #stufi #studietips #leenstelsel #buitenland #web app installeren

Profielen zoekt bloggers (studenten én medewerkers)

Gepubliceerd: 13 July 2018 • Leestijd: 1 minuten en 14 seconden • Nieuws

Wij zoeken HR-studenten en medewerkers die willen vertellen wat hen bezighoudt. Kan én wil jij bloggen, en heb je iets te vertellen dan kun je je bij ons melden.

Janine, Rajiv, Vivian, Jimmy en Job zijn bloggers die op de site van Profielen laten zien wie ze zijn en wat ze ergens van vinden. De redactie van Profielen wil graag laten zien wat jullie, de hogeschoolgemeenschap,  bezighoudt en wil daarom graag door met bloggers.

Maar ja, soms stopt er een blogger, bijvoorbeeld vanwege afstuderen. Bovendien is af en toe een beetje vers bloed ook niet verkeerd. En misschien loopt er wel schrijftalent op de HR waar wij het bestaan niet van weten.

Kritisch over school?

Heb je oog voor de leuke dingen die op school gebeuren? Ben je juist kritisch over het onderwijs of het beleid van de hogeschool? Wil je vertellen hoe (leerzaam?, moeilijk?) het is als je aan het afstuderen bent? Zit je een paar maanden voor je studie in het buitenland? Ben je op zoek naar de ware en wil je daarover vertellen of heb je de behoefte om maandelijks een lekker (studenten)recept te delen? Laat het ons weten.

Niet de allerbeste

Je hoeft niet de allerbeste schrijver te zijn, maar de blogs moeten natuurlijk wel prettig en makkelijk leesbaar zijn. Uit de blogs moet duidelijk worden dat je tot de hogeschoolgemeenschap behoort, maar daar hoeft het ook weer niet elke keer over te gaan.

De redactie denkt, per blogger, in eerste instantie aan één blog per maand gedurende op z’n minst een halfjaar. We laten ons graag verrassen door jullie reacties en we staan ook open voor bijdragen in andere vormen, zoals vlogs.

Heb je interesse, stuur dan deze zomer twee proefblogs (van maximaal 350 woorden per stuk) naar profielen@hr.nl. Wij zijn tot 27 augustus afwezig en reageren waarschijnlijk pas in de eerste week van september op alle inzendingen.

Niet geheel onbelangrijk: als je student bent, kunnen we je een vergoeding van 25 euro per blog bieden.

Tekst: Profielen
Illustratie: Demian Janssen

Dit artikel wordt je aangeboden door Profielen, het nieuwsmedium van de Hogeschool Rotterdam. Like what you see? Like ons dan op Facebook en blijf via je eigen tijdlijn op de hoogte van het laatste nieuws. Liever een nieuwsbrief? Meld je hier aan voor een maandelijkse update.

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

 

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  2. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  3. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  4. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  5. Geen commerciële boodschappen.
  6. Niet op de man/vrouw spelen.
  7. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  8. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  9. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over ons spelregels

Back to Top