Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
29 maart 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Profielen Prijzenfestival: win een Rotown clubcard!

Gepubliceerd: 3 October 2019 • Leestijd: 1 minuten en 1 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Het 150e Profielen Magazine is verschenen en dat vieren we met jou! Deze week geven we vier clubcards weg van Rotown.

Als student of medewerker van de Hogeschool Rotterdam weet je natuurlijk al lang dat Rotterdam veel te bieden heeft, maar je komt er niet altijd aan toe om er ook van te genieten. Daar gaan we je een handje bij helpen door echt Rotterdamse prijzen weg te geven.

Na de Kaapse bierproeverij van vorige week, gooien we deze week een muzikale prijs in de tombola. Met de Rotown Clubcard kun je gratis naar tien concerten en heb je tal van andere voordelen. Zo kun je altijd gratis je jas in de garderobe kwijt en gratis losgaan op de zaterdagse dansavonden.

Je maakt kans op een van de vier clubcards door ons op Instagram te volgen en onder de post te vertellen wat het vetste concert was waar je ooit bij was, en waarom. Deze actie vindt plaats op onze Instagrampagina, alleen reacties op Instagram doen mee.

Volgende week woensdag – 9 oktober – maken we de winnaars bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Over Rotown

Hou je van livemuziek? Dan is Rotown the place to be. Sinds 1987 is dit muziekcafé de plek om nieuwe acts te spotten of uit je bol te gaan op je favoriete bands. Grote bands zoals The Kooks, The Veils en Franz Ferdinand stonden er, de programmeurs hebben een neus voor nieuw talent. Als muziekliefhebber kun je niet zonder de Rotown Clubcard. Win er dus een, of  koop anders gewoon zo’n jaarkaart vanaf 25 euro.

Tekst: Redactie Profielen
Beeld: Frank Hanswijk, met medewerking van Demian Janssen en Aileen Melief

 Wil je op donderdag (rond lunchtijd) het heetste nieuws van afgelopen week in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

4 Responses to Profielen Prijzenfestival: win een Rotown clubcard!

  1. Jammer dat al deze acties via Instagram gaan, ik heb geen social media. Een beetje afwisseling zou leuk zijn.

  2. Ik sluit mij hierbij aan. Niet dat ik persoonlijk onmiddellijk mee zou willen doen, maar omdat wij een inclusieve hogeschool zijn. Volgens mij is er geen (onderwijskundige) grond om alleen instagram-gebruikers deel te laten nemen. Kortom, geachte redactie: Profielen is van en voor ons allemaal!

  3. Hallo collega’s,

    We hebben er bewust voor gekozen deze actie via Instagram te laten lopen. We merken dat studenten daar actiever zijn dan op andere plekken (op deze site, Hint en Facebook) en omdat we het belangrijk vinden ons publiek van nieuws te voorzien op de plek waar ze zich bevinden, willen we met deze actie ons Instagramkanaal een zetje geven.

    Profielen is van en voor ons allemaal (dat ben ik met je eens, maar wanneer kom je dan eens afwassen of koffiehalen Peter ;)) maar meedingen naar de prijzen van het prijzenfestival kan alleen via Instagram.

    Overigens staat het je vrij om een account aan te maken op Instagram.
    Het is makkelijk, gratis en dus superinclusief.

    Grts Tosca Sel
    Hoofdredacteur Profielen

  4. Beste Tosca,

    Natuurlijk respecteer ik de keuze van Profielen om via een commercieel bedrijf, Instagram, een prijzenfestival uit te schrijven. De uitsluiting van anderen, die om hun eigen motiverende redenen, geen lid zijn van Instagram (en/of andere sociale media) respecteer ik echter niet.
    Allereerst omdat ik vind dat een blad van onze Hogeschool voor IEDEREEN toegankelijk moet zijn (ongeacht of hij/zij komt afwassen of koffie halen – geen idee welke relatie dat met het onderwerp heeft). Op de tweede plaats ook omdat ons blad ook een voorbeeldfunctie heeft en niet moet dwingen om lid te worden van een bepaald social media. Tenslotte: wordt Profielen niet (grotendeels) betaald uit middelen van de Hogeschool, dus uit belastinggeld?

    Beste Tosca, ik ga maar even voorbij aan je suggestie om lid bij Instagram te worden: voor jou is inclusiviteit blijkbaar dus dat je je moet aanpassen aan de rest?

    Groet Peter

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top