Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
24 april 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Docent Technische Bedrijfskunde Willem Werner overleden

Gepubliceerd: 25 February 2022 • Leestijd: 0 minuten en 35 seconden • In Memoriam

Afgelopen dinsdag is docent Willem Werner overleden. Hij was sinds 2006 verbonden aan de Hogeschool Rotterdam en was onder andere actief als docent, vertrouwenspersoon en peercoach-coördinator.

Het docententeam van de opleiding schreef dit in memoriam dat Profielen op hun verzoek deelt:

Afgelopen dinsdag hebben wij het zeer trieste bericht ontvangen dat onze geliefde collega,  Willem Werner is overleden. Willem is enige tijd ziek geweest en afgelopen dinsdag hebben wij afscheid van hem moeten nemen. 

Collega’s en studenten die wat intensiever met Willem hebben samengewerkt verliezen in Willem een warme, betrokken collega die zeer begaan was met zijn studenten. Een zeer gewaardeerde collega en vriend, integer en vol vrolijkheid. Wij koesteren de vele mooie momenten die wij met Willem hebben mogen beleven. Wij wensen alle betrokkenen en  medestudenten, veel sterkte en steun toe bij het verwerken van dit verlies. 

Op locatie Academieplein (docentenkamer AP.D01.018)  ligt een herinneringsboek waar mensen een boodschap achter kunnen laten. Het boek zal op een later moment aan de familie worden overhandigd.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Reacties

Laat een reactie achter

7 Responses to Docent Technische Bedrijfskunde Willem Werner overleden

  1. Wat een schrik, dit bericht! Ik heb met Willem samengewerkt als vertrouwenspersoon. Inderdaad een zeer betrokken collega, vrolijk en met nodige humor en relativering. Dank, Willem! Veel kracht toegewenst in de komende periode!

  2. Inderdaad wat een schrik! Willem was altijd zo’n vrolijke, aardige, behulpzame en vriendelijke collega die altijd op ieder vlak druk bezig was met van alles en nog wat. Ik wist niet eens dat hij ziek was. Echt heel erg dit, voor de HR, maar zeker ook voor zijn vrouw en kinderen!

  3. Poeh daar schrik ik van. Een enthousiaste, behulpzame en nuchtere collega die altijd met spontane ideeën kwam tijdens bijeenkomsten. Sterkte voor alle naaste collega’s en familieleden

  4. Wat een triesr nieuws. Alleen maar goeie herinneringen aan jou

  5. Willem Werner begon bij de opleiding Technische Bedrijfskunde toen ik eerste jaars TB student was. Als docent was hij open, onorthodox, sociaal en vooral ondernemend. Hij nam ons allemaal (studenten en docenten) mee naar Wolfsburg, waar we overnachten en de Volkswagen fabriek bezochten. Hier leerden we elkaar kennen buiten de muren van de Hogeschool met de toekomst in het vizier. Willem keek vanuit een ander perspectief en handelde hier naar. Hiermee had hij zijn toegevoegde waarde voor de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Rust zacht Willem! Groetjes, Aryan Dijkshoorn

  6. Hoor het trieste van Willem. Ken hem als KMA ‘pa’ van mijn broer. Menig gezellig feestje gebouwd. Herinner hem als een lieve, sociale en gezellige vent die graag buiten kaders denkt. Lieve Willem, jouw rust is veel te vroeg gekomen. Heel sterkte voor de nabestaanden. Liefs, Cathy Bingel

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Back to Top