Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
5 maart 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Opleiding technische bedrijfskunde ‘intens bedroefd’ door overlijden Jan-Peter Vos

Gepubliceerd: 8 December 2023 • Leestijd: 1 minuten en 4 seconden • In Memoriam

De opleiding technische bedrijfskunde is verslagen, diep geschokt en intens bedroefd door het plotselinge overlijden van hoofddocent Jan-Peter Vos. Hij overleed op dinsdag 5 december. Het opleidingsteam herdenkt hun collega en vriend in onderstaand bericht.

‘Verslagen, diep geschokt en intens bedroefd zijn wij door het plotselinge overlijden van onze gewaardeerde collega en vriend Jan-Peter Vos op dinsdag 5 december.

Sinds september 2017 was Jan-Peter verbonden aan de opleiding technische bedrijfskunde waar hij actief was als hoofddocent en onderzoeker. Vanuit die hoedanigheid had hij een zeer invloedrijke en belangrijke rol bij onze onderwijsvernieuwing. Met zijn energie en enthousiasme wist hij collega’s en studenten te inspireren en de opleiding naar een hoger niveau te tillen. Dat dit zo abrupt is gestopt, doet pijn.

De wijze waarop Jan-Peter omging met studenten, zijn fenomenale kennis en zijn vermogen om deze kennis over te brengen zullen wij enorm missen. We verliezen in Jan-Peter een uiterst bekwame en fijne collega die zeer betrokken was bij de opleiding en zijn studenten. Onze gedachten gaan uit naar zijn echtgenote, kinderen en verdere familie. Wij wensen hen veel sterkte en steun toe bij het verwerken van dit zware verlies.

Op locatie Academieplein (kamernummer AP.D01.001) ligt een condoleanceboek waarin studenten en collega’s een boodschap ter nagedachtenis aan Jan-Peter kunnen schrijven. Het boek zal op een later moment aan de familie worden overhandigd.

De uitvaart vindt plaats op woensdag 13 december, in Breda. Collega’s en studenten zijn welkom om hierbij aan te sluiten. De bijeenkomst is tevens via een livestream te volgen. Voor meer informatie vragen we je contact op te nemen met Roger Reichrath.’

Opleidingsteam technische bedrijfskunde

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

4 Responses to Opleiding technische bedrijfskunde ‘intens bedroefd’ door overlijden Jan-Peter Vos

 1. Alle sterkte voor jullie team Technische Bedrijfskunde, namens heel het team CMGT van CMI.

 2. Gecondoleerd! De beste docenten gaan helaas altijd het eerst… 🙁

 3. Zo onwerkelijk dit! Eind november een heel prettig gesprek gehad met Jan-Peter Vos over samenwerking tussen onze opleidingen. Zeer triest om te vernemen dat Jan-Peter niet meer is. Onze innige deelneming aan alle geliefden en nabestaanden van Jan-Peter. Roger, sterkte aan jou en je team toegewenst met het verwerken van dit verlies.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

 1. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
 2. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
 3. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
 4. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
 5. Geen commerciële boodschappen.
 6. Niet op de persoon spelen.
 7. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
 8. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
 9. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top