Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
20 april 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

DE STEMBUS IS GESLOTEN: Wie wordt Student van het Jaar 2023? De stembus is geopend!

Gepubliceerd: 24 November 2023 • Leestijd: 13 minuten en 52 seconden • Nieuws

Inventief, veerkrachtig, creatief, vernieuwend, ondernemend: de lovende woorden stroomden de afgelopen weken onze brievenbus binnen. Die mooie woorden slaan op de kandidaten voor de titel HR-Student van het Jaar 2023. We hebben de nominaties op een rijtje gezet en je kunt nu op jouw favoriet stemmen!

GIF animatie met kleine portretten van de kandidaten en stemvakken

We vroegen twee weken geleden aan de HR-community om studenten naar voren te schuiven die waren opgevallen in 2023. Bijvoorbeeld door hun uitmuntende prestaties, hun sprankelende persoonlijkheid, hun buitengewone doorzettingsvermogen of een combinatie van dat alles. Ook dit jaar kregen we weer prachtige aanbevelingen binnen.

Dit zijn de kanshebbers!

Hieronder vind je de genomineerden, gerangschikt op alfabetische volgorde op basis van hun voornaam. Daaronder kun je de motivatie lezen van degene die deze student heeft voorgedragen. Helemaal onderaan het artikel kun je stemmen op de kandidaat van je keuze.

Je kunt ook meteen door naar de stemmodule.

Antonina Macari, international business – fast track

Antonina’s results speak for themselves, during the schoolyear 2022-2023 she passed her Propedeuse with Cum Laude. Of course this award is not (only) about the results but about the process and actions that allowed the student to get those results. First of all, the level of reflection is very uncommon for a student her age and the way she is capable of transmitting that into practical things like crisp analysis and excellent reports. Next to that, her growth path last year was extraordinary: you can clearly see how she captured the feedback and used it for improving even in areas in which she had difficulties at first. Finally and on top of everything she is doing all these things while also working as sales assistant and living more than 2000 kilometers away from her family.

Daan Spits, watermanagement

Daan Spits verdient de titel ‘Student van het Jaar’ voor zijn uitzonderlijke prestatie als eerste student binnen IGO die in Startup Academy is afgestudeerd met een eigen onderneming.

Zijn bedrijf, dat begon als een ambitieus idee om de wateren van Rotterdam te ontdoen van plastic afval, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die horloges produceert van gerecycled materiaal. Dit is niet zomaar een bedrijf; het is een beweging die het bewustzijn over milieuvervuiling vergroot en tegelijkertijd een praktische oplossing biedt.

Daan heeft met zijn aanpak een indrukwekkende prestatie neergezet: het omzetten van een milieuprobleem in een modieus en duurzaam product. Zijn reis van prototype naar daadwerkelijk product is het toonbeeld van ware innovatie en vastberadenheid. Hij heeft laten zien dat met passie, hard werk en een duidelijke visie, positieve verandering mogelijk is.

Wat Daan’s prestaties nog indrukwekkender maakt, is de impact die hij heeft op zijn omgeving. Hij inspireert niet alleen zijn medestudenten, maar ook de bredere gemeenschap om milieubewuster te leven en te ondernemen. Zijn bedrijf dient als een model voor hoe ondernemingen een kracht voor goed kunnen zijn, zowel in de zakenwereld als voor de planeet.

Ik geloof sterk dat Daan de titel ‘Student van het Jaar’ verdient omdat hij het voorbeeld stelt van hoe een enkele student met een visie een betekenisvolle impact kan hebben. Zijn horloges zijn het tastbare bewijs van wat mogelijk is wanneer ondernemerschap en zorg voor het milieu samenkomen.

Dorine Fokker, master advanced nursing practice

Dorine verrichte retrospectief dossieronderzoek naar de diagnostische en therapeutische waarde van het routinematig maken van een röntgenfoto van de borstkas (thoraxfoto) bij hematologiepatienten met koorts en een verminderde afweer (neutropenie). Deze thoraxfoto wordt bij neutropene koorts standaard gemaakt ter uitsluiting van infecties van de longen. Het betreft een relevant onderwerp bij een patiëntenpopulatie die vaak langdurig wordt opgenomen en die kwetsbaar is voor het ontwikkelen van infecties. Dorine onderzocht 412 periodes van koorts en concludeerde dat er op basis van een thoraxfoto nauwelijks verandering plaatsvindt in behandelbeleid en een thoraxfoto veilig weggelaten kan worden als routineonderzoek. Dit leidt tot doelmatigere zorg, met minder (stralings)belasting en infectierisico voor de patiënt, tijdsbesparing voor het zorgpersoneel en een kostenbesparing voor de zorg. De patiëntveiligheid is daarbij geborgd, omdat aangetoond is dat geen longontsteking of schimmelinfectie gemist zal worden. Dit onderzoek getuigt van een kritische blik door het onder de loep nemen van routinematig handelen.
Dorine heeft voortvarend, koersvast en zelfstandig gewerkt aan het onderzoek en is bovendien een goede schrijver! Het betreft een thema dat een breder podium verdient. Het manuscript zal na enige bijstelling worden aangeboden aan een internationaal tijdschrift. Op moment van afstuderen was nog niet bekend welke dat is.

Esmée van Zanten, Ad arts & crafts, afgestudeerd

Ik wil Esmée nomineren om twee redenen. Ten eerste omdat ze zich tijdens haar studie in een razend tempo heeft ontwikkeld tot een modeontwerper die zowel technisch als conceptueel indruk maakt. Ten tweede omdat ze zich tijdens haar twee jaar studeren bij de Ad Arts & Crafts heeft laten kennen als een voortrekker voor haar klasgenoten en de opleiding door haar werk voor de opleidingscommissie. Esmée is heel ambitieus en doet daar iets mee. Ze zet door, motiveert en overtuigt. Esmée is daarom een student die de hele hogeschool zou moeten leren kennen.

Floris Albers, ruimtelijke ontwikkeling

Floris is een buitengewoon betrokken student. De afgelopen twee jaar heeft hij zich beziggehouden met de studentenvertegenwoordiging in de instituutsmedezeggenschapsraad (imr) van IGO. Als vicevoorzitter hield hij zich niet alleen bezig met de stand van zaken, maar ook met de zichtbaarheid van de imr onder studenten.  

Tegen het einde van het schooljaar kreeg Floris te horen dat zijn nieren niet functioneerden. Na een maand in het ziekenhuis was Floris stabiel genoeg om naar huis te gaan. Daar was hij zelf ook erg blij mee. Nu is hij aan het revalideren en staat hij op de lijst voor een niertransplantatie. Ook al ondergaat Floris elke nacht dialyse, hij is en blijft optimistisch. ‘Door mijn nierziekte word ik sneller moe, maar als ik aan een project op school werk, krijg ik er wat extra energie van. Gelukkig weet ik bij wie ik moet zijn voor hulp en word die hulp ook goed aangeboden binnen mijn opleiding en de hogeschool. Studeren word door hen haalbaar gemaakt.’

Frederike Stam, logopedie, jaar 2

Frederike is altijd bezig voor de hogeschool en de opleiding.

Van promotie tot socials tot open dag: Frederike is er. Ze is het gezicht van de opleiding logopedie!

Isis Korevaar, international business – fast track

Isis is highly engaged and professional (prepared, on time, professional in interactions with the client of the consultancy project) and combines her studies with her own company as well as working in the company of her parents. In addition, she’s been a class rep for two years, a role she doesn’t take lightly. She’s the connection between students and lecturers but also the one fellow students go to for advice and help (on school projects etc.).
Finally, even though she’s chosen the O&C specialization in her 2nd year, she also follows classes of SCM and Marketing specializations, whenever feasible in the schedule.

Jorrick Dijkstra, ergotherapie, jaar 4

Jorrick is een ware kampioen voor de studenten van het Instituut voor Gezondheidszorg. Zijn inzet voor diversiteit en inclusie is een lichtend voorbeeld voor ons allemaal. Door zijn actieve deelname aan de medezeggenschapsraad heeft hij niet alleen een stem gegeven aan studenten, maar heeft hij ook bruggen gebouwd tussen verschillende achtergronden en perspectieven. Zijn vastberadenheid om een omgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt, is inspirerend. Met Jorrick aan het roer, kunnen we erop vertrouwen dat onze gemeenschap groeit in kracht en solidariteit. Hij verdient het om erkend te worden als Student van het Jaar.

Julia Hollebrandse, werktuigbouwkunde, jaar 4

Julia was dit gehele jaar lid en voorzitter van de sgmr, de studentgeleding van de medezeggenschapsraad. Ik heb diep respect voor de manier hoe zij zich inzet voor haar medestudenten. Zelfs als haar studie er mogelijk onder lijdt.

Julia heeft mij in vertrouwen vertelt over nare gebeurtenissen in het verleden. Maar ook dat ze gezondheidsproblemen heeft, die zorgen voor een onzekere toekomst. Ik wil haar via deze weg complimenteren met haar openheid en eerlijkheid maar bovenal met de ongekende wilskracht om zo hard je best te doen op school, ondanks dat je zo vaak in onzekerheid zit. Respect!

Kristel Koolhaas, pabo deeltijd, jaar 3

Kristel is doof en werkt als onderwijsassistent op de Polanoschool voor dove en slechthorende kinderen in Rotterdam-Zuid. Zij heeft twee jaar geleden de stap naar de pabo gemaakt. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Veel organiseren met tolken die bij iedere les aanwezig zijn en toch ook meemaken dat het niet altijd even gemakkelijk is. Maar Kristel zet altijd door, studeert nominaal en voldoet meer dan goed aan alle stage-eisen. Echt een topper. Wij zijn heel trots op haar!

Lise Eising, industrieel product ontwerpen

Als ipo-stagiair bij Create4Care-Erasmus MC ontwikkelde Lise in co-creatie met IC-verpleegkundige Trudi Boeter de elegante TrulyEasy-klem, die hoogteverstelling van een arterielijnsensor veel comfortabeler maakt. De oude klem – met irritant draaiknopje – gaf veel ergernis: erg oncomfortabel en lastig schoon te maken. De TrulyEasy verstel je met een comfortabele knijpbeweging en is beter te reinigen, dus hygiënischer.
Lise en Trudi kregen hiervoor de Anna Reynvaan Praktijkprijs, voor beste verpleegkundig initiatief voor verbeteren van de patiëntenzorg! De TrulyEasy (samenvoeging van Trudi en Lise) wordt nu op meer dan tien afdelingen in het Erasmus MC gebruikt, en het elegante knijpklemprincipe is gekopieerd naar tal van soortgelijke producten!

Marinus van Woudenberg, master advanced nurse practice

Marinus verdient erkenning en een nominatie voor zijn uitzonderlijke prestatie in het uitvoeren van een uitgebreid quasi-experimenteel onderzoek. Zijn onderzoek richtte zich op een zeer relevant en innovatief onderwerp, namelijk de vraag of het veilig en verantwoord is om patiënten op dezelfde dag te ontslaan na implantatie van een cardiaal device (bijvoorbeeld een pacemaker of een ICD). Uit zijn onderzoek blijkt dat de patiënt veilig met ontslag kan op dezelfde dag na implantatie, wat in Nederland nog ongebruikelijk is. Zijn werk heeft het potentieel om de medische zorg en de patiëntenzorg aanzienlijk te verbeteren en getuigt van zijn creativiteit en vernieuwingsgeest in het identificeren van relevante onderzoeksgebieden.

Het onderzoek van Marinus benadrukt het verschil tussen wat de wetenschappelijke literatuur als verantwoord beschouwt en wat de huidige standaardpraktijk is. Het onderzoek van Marinus heeft het potentieel om de manier waarop patiënten met cardiale devices worden behandeld aanzienlijk te verbeteren. Zijn bevindingen leiden tot een herziening van de huidige praktijkrichtlijnen, waardoor duizenden patiënten profiteren van een kortere ziekenhuisopname, terwijl hun klinische uitkomsten behouden blijven. Ook zullen de kosten in de gezondheidszorg dalen. Het uitvoeren van dergelijk complex onderzoek vereist een aanzienlijke inzet en doorzettingsvermogen. Marinus heeft bewezen vastberaden te zijn in zijn streven naar kennis en verbetering van de patiëntenzorg.

Daarnaast geeft Marinus les aan eerstejaars studenten van zijn master om zijn kennis over te dragen aan de nieuwe lichting studenten.

Martijn Dijkstra, bouwkunde, afgestudeerd

Martijn kennen we als een buitengewoon relaxte talentvolle jongen. Bedachtzaam op een positieve manier. Hij heeft een grote ontwikkeling weten te maken in zijn studie, en zijn (bouwkundige, en in het bijzonder visuele en communicatieve) skills zijn nu al heel goed. Martijns werk ziet er bovengemiddeld professioneel uit, het overstijgt het niveau van menig presentatie van een architectenbureau.

Voor zijn afstudeerwerk heeft hij een ‘absurd idee’ van het verhuizen en hergebruiken van een boorplatform (ombouwen naar stedelijk wooncomplex) heel goed onderzocht en op een hele integrale manier uitgewerkt: duurzaam, sociaal, circulair, modulair, prefab, etc. etc. Heel gedegen; Het laat buitengewoon veel originaliteit en innovatie zien. Het statement waarmee hij het project inleidt: ‘Van boegbeeld van vervuiling naar toonbeeld van (sociale) duurzaamheid.’

Hij kreeg van zijn afstudeerbegeleider een U (uitmuntend) voor presentatie. Zijn eindcijfer van het afstudeerwerk was een 8 en dat is voor afstudeerwerk heel hoog. De bedrijfsbeoordeling die Martijn kreeg is ook heel hoog, een 9.  Op het beoordelingsformulier staat o.a.: ‘Martijn heeft de grenzen opgezocht met praktijk en een intelligent onderzoeksvraagstuk. Dit is nodig om tot vernieuwde ideeën te komen zonder de realiteit volledig los te laten.’

Noëlle van der Sluijs, verpleegkunde, jaar 1

Noëlle speelt bij Feyenoord vrouwen 1 maar doet alsnog superhard haar best op school en probeert er zo vaak mogelijk te zijn.

Ik vind dat hier waardering voor moet zijn want ik ben erg trots op haar!

Raghad Hamada, applied data science &AI

Raghad is een voorbeeld en zeer goede representante van de opleiding en de hogeschool. Kan goed meedenken wat goed gaat en beter kan in de opleiding voor zowel studenten, docenten, als voor het werkveld. Raghad is een goede verbinder en communicatief vaardig door beknopt de essentie van haar boodschap duidelijk te maken.
Raghad heeft in één keer haar propedeuse gehaald, is lid van de opleidingscommissie, heeft een summer intern gedaan bij het Korps Mariniers op het vakgebied AI & Data Science, waardoor de planning van de opleiding van de mariniers op weekbasis zeer substantieel is teruggebracht en een zeer grote efficiency heeft opgeleverd. Het Korps Mariniers was uitermate tevreden over Raghad en over hetgeen zij geleerd heeft op de ADS&AI opleiding.
Raghad’s ambitie is om in de luchtvaartindustrie als data scientist aan de slag te kunnen.
Raghad is het visitekaartje voor onze opleiding.

Robin Schut, lerarenopleiding economie, jaar 4

Robin zet zich in voor studenten, ze geeft bijles, is voorzitter van de opleidingscommissie, klassenvertegenwoordiger, ze begeleidt eerstejaars en is student-assistent.

Daarnaast is ze een gezellig persoon.

Rohini van de Sanden, crossmediale communicatie

Student Rohini ken ik vooral als peercoach tijdens mijn beeldlessen. Het viel mij op dat ze op een authentieke, eerlijke manier medestudenten op weg weet te helpen. Van jongs af aan heeft ze al persoonlijke uitdagingen gehad, haar veerkracht is bewonderingswaardig. Haar openheid en aardigheid valt echt op. Ik vind het daarom ook supertof dat zij veel doet voor Included binnen de Hogeschool Rotterdam.

Ruben Muhren, civiele techniek, afgestudeerd

Ruben begon het laatste schooljaar met een achterstand uit jaar 3. In juni had hij bovendien een onvoldoende gehaald voor zijn scriptie en ook haalde hij de cursus uit het derde jaar niet. Toen hij zijn afstuderen mocht herkansen in augustus, haalde hij wel een voldoende. En bovendien had hij in augustus de herkansing van de cursus uit jaar 3 ook gehaald.

Dat betekent dat hij voor 1 september zijn opleiding had afgerond en in september mee kon doen bij de diploma-uitreiking. Dat is pas echt een kwestie van timing, en een nominatie waard!

Ruben Oosterhoff, biologie en medisch laboratoriumonderzoek, jaar 3

Ruben is sinds het begin van zijn studie zeer betrokken bij de opleiding. Hij heeft ook in de opleidingscommissie gezeten en zoekt voortdurend een manier om zichzelf te ontwikkelen met als doel de opleiding mooier en beter te maken. Ruben heeft volledig uit eigen initiatief een summerschool ontworpen, gepland, en uitgevoerd – voor nieuwe bml-eerstejaars die vanuit niet-gerelateerde mbo-opleidingen instromen. De groep heeft van hem lessen in scheikunde en wiskunde gekregen, want hier hebben zij de grootste hiaten vergeleken met de ‘reguliere’ havo-instroom. Hij heeft deze groep ook nog met bijlessen tijdens de eerste zes weken van het studiejaar verder begeleid. Het resultaat is dat 80 procent van ‘zijn’ studenten voor de eerste theorietoets geslaagd is. Het slagingspercentage van deze type instromer lag in alle vorige jaren nooit hoger dan 20 procent. De opleiding is zeer onder de indruk van zijn inzet, toewijding en de fantastische resultaten die daarmee zijn bereikt.

Ruben is bescheiden en zal hier nooit over opscheppen of iets voor willen krijgen. Daarom zouden we Ruben in het zonnetje willen zetten omdat hij zich zo erg voor onze opleiding en zijn medestudenten inzet.

Sem Gerritse, medische hulpverlening, jaar 4

Sem heeft een grote gedrevenheid om de zorg te verduurzamen. Om hier actie voor te voeren, maar ook het management van IVG op een inspirerende wijze van informatie te voorzien. Ook in zijn stages en schoolopdrachten zet hij zich in om de zorg duurzamer te maken. Hij bezoekt congressen van Groene Zorg-organisaties en draagt deze kennis ook weer verder uit binnen de Hogeschool Rotterdam. Sem doet dit op een transprofessionele wijze. Als docent en onderzoeker verloskunde heb ik een grote steun aan Sem en ook het team Samen Duurzaam binnen de HR heeft dat. De zorg draagt in Nederland nog steeds bij aan de totale CO2-uitstoot met 7 procent. Breng dit omlaag en laat je inspireren door Sem.

Shiven Ramsaran, automotive

Shiven is een student uit Suriname die speciaal voor de opleiding hier is komen wonen (op zichzelf ook). Vanaf dag één is Shiven bijzonder gemotiveerd om het jaar succesvol te doorlopen. Hij is altijd nieuwsgierig geweest en niet bang om op een docent af te stappen. Hij is een inspiratie voor andere studenten, helpt en motiveert zijn studenten. Hij heeft goed contact met zijn docenten en met zijn medestudenten, zijn excellente studiehouding en ethiek hebben er toe geleid dat hij zijn propedeuse heeft gehaald. Ik ben trots op Shiven.

Stephane Fluks, ondernemerschap en retail management, afgestudeerd

Tijdens ons eerste gesprek over zijn afstuderen zei Stephane: ‘Ik wil afstuderen op een onderwerp van betekenis. Ik doe een opleiding ondernemerschap, maar ik vind dat er meer is in het leven dan veel geld verdienen’. De economie moet duurzamer en bewuster worden ingericht, aldus Stephane en daarbij speelt volgens hem het onderwijs een grote rol.

Daarom koos hij voor een afstudeertraject bij de HR zelf en onderzocht hij hoe het college van bestuur (cvb) studenten beter kan betrekken bij het onderwijs, om zo een toekomstbestendige visie te kunnen creëren. Dit onderzoek heeft hij met verve en ook op vernieuwende wijze uitgevoerd. Hij ging met mentimeters de klassen in en startte de discussie met zijn medestudenten over de rol van onderwijs, hun wensen en betrokkenheid.

Zijn afstudeertraject was ook een zoektocht naar zichzelf. Stephane schreef hierover in zijn portfolio: ‘Een [periode] waarin ik heb gezocht naar wie ik ben, wat ik wil en hoe ik gelukkig word. Op deze vragen heb ik nog lang niet volledig antwoord gevonden maar wel een begin. Zo [heb] ik een passie heb gevonden voor het maken van maatschappelijke impact.’

Het was niet altijd makkelijk voor hem. Hij was een van de eerste studenten die bij ons multidisciplinair afstudeerde (SEM8), wat veel praktische problemen met zich meebracht. Daarnaast zat het thuis tijdelijk tegen en zat zijn ADHD hem soms flink in de weg. Maar Stephane bleef doorzetten en haalde zijn motivatie uit de maatschappelijke betrokkenheid. Het is hem gelukt en hij heeft een prachtig advies neergelegd bij het cvb. Zijn inspanningen zijn beloond met een 8 voor zijn afstuderen, maar nog belangrijker toont hij aan dat je als student maatschappelijk impact kan maken, ook met een commercieel-economische opleiding. Niet voor niets raadt hij aan om de huidige HR slogan te wijzigen naar ‘ontdek je potentieel’.

Vincent Witte, automotive, jaar 2

In het afgelopen studiejaar heeft Vincent bewezen dat hij zich erg snel onze toegereikte stof eigen kan maken.

Het mooie aan hem vinden wij dat hij een hele groep medestudenten die wat meer moeite met de stof had mee heeft kunnen nemen en het eerste jaar heeft helpen overbruggen. Klasse, vinden wij!

Yoeri Meulemans, civiele techniek (afgestudeerd 2023), nu master shipping and transport

Yoeri, student met ADHD en autisme, had het in zijn negenjarige studiecarrière niet altijd even makkelijk. Hij zag bijvoorbeeld een stage mislukken, en stopte daarna met zijn studie om te gaan wedstrijdzeilen. Later pakte hij de draad weer op. Yoeri ging werken als vuilnisman bij Irado, het bedrijf waar hij ook afstudeerde met een 7,9. Erna begon hij aan master shipping and transport.

Yoeri is ook naast het studeren ook een zeer actieve student. Zo maakt hij deel uit van de centrale medezeggenschapsraad, en voor Profielen schrijft hij blogs en onlangs zijn eerste recensie voor de UIT-rubriek. Deadlines haalt hij altijd ruim.

Zoë van Mil, verpleegkunde, jaar 3

Zoë is al drie jaar voorzitter van de studievereniging voor verpleegkundigen. Zoë heeft het bestuur van de studievereniging begeleid om zoveel mogelijk activiteiten te regelen voor de studenten verpleegkunde. Ook regelde zij altijd het contact met de docenten en schoof ze bij meerdere gesprekken aan over kamp, introductiedagen en de open dagen. Door haar volle inzet heeft Valletudo (de studievereniging voor verpleegkundigen) mooie activiteiten neergezet en staan wij als Valletudo bekend onder de docenten en werken wij nauw met hen samen. Zoë heeft het niet makkelijk gehad en lag er lang uit vanwege long covid… Dat kon haar niet weerhouden van het realiseren van een goed bestuur voor Valetudo dat meerdere schoolse en buitenschoolse activiteiten organiseerde en er nog veel meer gaat organiseren onder leiding van Zoë!

Stem op jouw favoriet

Gebruik het stemformulier hieronder om je stem uit te brengen. Dat kan tot 27 november 12.00 uur. Vanaf je IP-adres kun je één stem uitbrengen. De vijf studenten die de meeste stemmen behalen gaan door naar de jury-ronde, waarin de nummer 1 tot en met 5 worden bepaald.

[formidable id=”7″]

Tekst en foto’s: Nomineerders en genomineerden
Fotobewerking
: Demian Janssen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

15 Responses to DE STEMBUS IS GESLOTEN: Wie wordt Student van het Jaar 2023? De stembus is geopend!

 1. Omdat ik raghad een zeer goede voorbeeld vind voor de jongeren!

 2. Robin is een geweldig persoon. En staat altijd klaar voor iedereen. Is extreem gepassioneerd en mijn aller beste vriendin. Zij verdient absoluut alleen maar positiviteit in haar leven!

 3. Ik heb diep respect voor Floris Albers. Hij is een duizendpoot met oog voor de belangen en inzet voor andere studenten. Ondanks zijn ernstige ziekte is hij een doorzetter binnen zijn mogelijkheden. Petje af!

 4. Jorrick daar kun je op bouwen en vertrouwen. Hij neemt zijn taak als IMR lid serieus en doet op dit moment een minor op st maarten waar hij multidisciplinair werkt aan het opzetten voor een dementieproject voor professionals. Goed voorbeeld van een student die zijn nek uitsteekt en over grenzen heen kijkt.

 5. Goedemorgen, Iedere keer als iemand uit mijn netwerk wil stemmen krijgen zij de melding: u heeft al gestemd. Kan dit kloppen?

 6. Hi Robin,

  Dank voor je bericht!

  Na iedere stem volgt er een melding ter bevestiging dat het is gelukt. Die melding was nu ‘Je hebt al gestemd’, daar maken we voor de duidelijkheid van ‘Bedankt, we hebben je stem ontvangen’. Dat is – denk ik – een stuk duidelijker.

  En ik heb het ook even gecheckt: we hebben meerdere stemmen voor jou ontvangen.

  Keep ’em coming.
  Grts Tosca – Hoofdredacteur Profielen

 7. Ik wil ook een stem uitbrengen (eerste x) maar zie alleen maar staan, bedenkt we hebben je stem ontvangen!
  De stemknop zelf is dus verdwenen

 8. Hi Esther,

  Waarschijnlijk is er dan al gestemd vanaf dat IP-adres.
  Zit je op een gedeelde computer of een netwerk?

  Grts Tosca

 9. Lieve Tosca,

  Wanneer komt de uitslag van de stemmingen online? Is dat ook al op de 27e?

 10. Lieve Genomineerde,

  De 27e stopt het stemmen. Daarna nodigen we de top 5 uit voor een interview en dan maken we voor de kerstvakantie bekend wie er op welke plaats is geëindigd.

  Grts Tosca

 11. Ik vind Raghad Hamada een goede voorbeeld voor jongeren.
  Ik stem Raghad
  Grts, Kholoud

 12. Dat zou ik ook wel willen weten. In 2021 werd een dag na het sluiten van de stembus een post gedaan met de 5 finalisten. Inmiddels heb ik al 2 zakken popcorn weggewerkt…

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

 1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
 2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
 3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
 4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
 5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
 6. Geen commerciële boodschappen.
 7. Niet op de persoon spelen.
 8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
 9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
 10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top