Cover Profielen 140

Klik op de cover om het magazine te lezen of pak 'm uit de bakken.

Profielen | Profielen translated

Meer over:  

#ov-kaart #stufi #studietips #leenstelsel #buitenland #web app installeren

Er is weer een nieuw Profielen Magazine

Gepubliceerd: 9 October 2017 • Leestijd: 0 minuten en 33 seconden • Nieuws

‘Voor mijn ouders ben ik een soort van dokter’, vertelt Wirati in het nieuwe Profielen Magazine. Ze is mantelzorger en ze is niet alleen, zo’n zes procent van de studenten heeft zorgtaken. Je leest Wirati’s verhaal in het nieuwe Profielen Magazine.

In het nieuwe Profielen Magazine dat komende dagen over de verschillende locaties wordt verspreid, lees je onder andere over mantelzorgende studenten. Tweeduizend HR-studenten zorgen voor hun familie en voor ongeveer de helft van hen drukt dat het studiesucces.

Daarnaast hebben we een artikel over een spannende onderwijsvernieuwing bij bedrijfskunde. Daar krijgen de eerstejaars geen schriftelijke toetsen meer, hun studievoortgang wordt getest met assessments. Volgens onderwijsmanager Lucas Peters sluit deze manier van toetsen veel beter aan bij de beroepspraktijk.

HR-docent Marlies Wagener vertelt uitgebreid over hiv en arbeidsparticipatie, het onderwerp waarop ze is gepromoveerd. Er is een fotoreportage van de nieuwbouw op de Kralingse Zoom. En een handleiding ‘Coming-Out voor Dummies’.

Ben je niet op school of zijn er nog geen papieren magazines op jouw locatie? Geen probleem! Het Profielen Magazine wordt ook digitaal gepubliceerd. Je vindt het hier.

Dit artikel wordt je aangeboden door Profielen, het nieuwsmedium van de Hogeschool Rotterdam. Like what you see? Like ons dan op Facebook en blijf via je eigen tijdlijn op de hoogte van het laatste nieuws. Liever een nieuwsbrief? Meld je hier aan voor een maandelijkse update.

Reacties

Laat een reactie achter

 

Lees hier onze spelregels

Recente artikelen

Back to Top