Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Zwart logo Profielen

Meer over:  

#ov-kaart #stufi #studietips #leenstelsel #buitenland #web app installeren

Cvb-lid Angelien Sanderman stopt ermee

Gepubliceerd: 8 March 2018 • Leestijd: 1 minuten en 5 seconden • Nieuws

In september neemt Angelien Sanderman afscheid van de Hogeschool Rotterdam. De afgelopen vier jaar stond ze als collegelid aan het hoofd van de instelling, maar dit najaar stapt ze over naar het bedrijf van haar man.

Portret cvb-lid Angelien Sanderman
Sanderman licht haar vertrek toe in een persoonlijk schrijven (het volledige bericht is hier te lezen): ‘Na een moeilijke afweging heb ik besloten om afscheid te nemen van de hogeschool. Ik stap vanaf september in een nieuwe uitdaging door samen met mijn echtgenoot het door hem gestarte bedrijf Health Coach Program verder uit te bouwen. Ik ben hier natuurlijk vanaf de start nauw bij betrokken, maar het begon nu wel erg te kriebelen om hier mijn eigen ondernemerschap en verantwoordelijkheid in te nemen. Ik stap in bij een bedrijf dat nu echt toe is aan een verdere opschaling.’

Groot goed

De afgelopen jaren heeft het bestuurslid als een verrijking ervaren: ‘Ik heb elke dag gezien hoe belangrijk en waardevol de rol van iedere medewerker binnen de hogeschool is om jonge mensen te begeleiden in de ontwikkeling van hun leven en tot een diploma te komen. Ik vind het een groot goed dat ik zo veel betrokkenheid en enthousiasme heb mogen ervaren.’

De raad van toezicht (rvt) betreurt Sandermans besluit. Rvt-voorzitter Coert Beerman laat weten: ‘De raad heeft waardering voor de afweging die Angelien heeft gemaakt en begrip voor haar uiteindelijke keuze. We zijn haar zeer erkentelijk voor de bijdrage die zij als bestuurder en als persoon heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling van onder andere het technisch onderwijs, de samenwerking tussen onderwijs en onderzoek, de toekomst van het deeltijdonderwijs en de strategie van de hogeschool.’

Op zoek naar een nieuw collegelid

Sanderman blijft tot de jaaropening op 6 september 2018 volledig werkzaam als collegelid. Op korte termijn wordt de procedure gestart om een geschikte vervanger te vinden.

Tekst: Tosca Sel
Foto: Frank Hanswijk

Dit artikel wordt je aangeboden door Profielen, het nieuwsmedium van de Hogeschool Rotterdam. Like what you see? Like ons dan op Facebook en blijf via je eigen tijdlijn op de hoogte van het laatste nieuws. Liever een nieuwsbrief? Meld je hier aan voor een maandelijkse update.

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

5 Responses to Cvb-lid Angelien Sanderman stopt ermee

 1. De link in de tekst geeft een 403 error. Dit betekent dat niet iedereen erbij kan komen (ook niet als diegene al reeds is ingelogd).

 2. Hmm. Hier deed ‘ie het wel.

  Anyhow, het bericht is ook op de hogeschoolrotterdam.nl site geplaatst. Dus ik heb de link vervangen.

 

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

 1. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
 2. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
 3. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
 4. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
 5. Geen commerciële boodschappen.
 6. Niet op de man/vrouw spelen.
 7. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
 8. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
 9. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over ons spelregels

Back to Top