Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
24 april 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Photo of author

Ramona is vierdejaars student ruimtelijke ontwikkeling. Met haar blogs wil ze je meer laten zien over de ruimtelijke ontwikkeling in steden en meenemen in haar leven als student.

Foto: Paul van der Blom

Recente blogs

Recente artikelen

Blog

Tijd om afscheid te nemen

Gepubliceerd: 6 September 2022 • Leestijd: 1 minuten en 21 seconden • Ramona

Het gevoel van afscheid nemen is iets wat we allemaal wel kennen. Je zegt iets vertrouwds gedag, vaak komt er ook iets moois voor in de plaats. In mijn geval is het tijd om afscheid te gaan nemen van de Hogeschool Rotterdam en daarmee ook van Profielen.

Lezers van mijn blogs kunnen zich wellicht nog herinneren dat ik het erg spannend vond om het vierde jaar in te gaan. Het zou het jaar zijn waarin ik een minor in Amsterdam ging doen en zou gaan afstuderen. Met trots kan ik jullie nu mededelen dat ik het vierde jaar goed heb doorstaan. Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en ga deze aan in Amsterdam.

Ik had van te voren nooit verwacht dat ik na mijn opleiding nog eens vier jaar verder zou gaan studeren, maar ik ga het toch echt doen. Ik ga een deeltijd-master doen in Amsterdam en daarbij blijf ik werken op mijn huidige stageplek. Ik heb hier superveel zin in, maar het betekent wel dat ik afscheid moet nemen van jullie.

Ik heb twee jaar lang met plezier blogs geschreven voor Profielen. Ik heb veel mogen leren en mijn schrijfstijl echt kunnen verbeteren door de jaren. Ik ben dankbaar voor alles wat Profielen mij heeft bijgebracht. Ook wil ik jou als trouwe lezer bedanken voor de leuke reacties. Ik hoop mensen geïnspireerd te hebben of aan het denken gezet.

En natuurlijk heb ik vooral vier jaar met plezier hier gestudeerd. Van te voren had ik nooit kunnen bedenken dat dit vakgebied echt mijn passie zou worden. Ik ben een van die gelukkige studenten die in een keer de juiste studie heeft gekozen. Voor jou zal dit misschien niet het geval zijn, maar toch wil ik je meegeven dat het niet uitmaakt waar je uiteindelijk eindigt of welke keuze je dan ook maakt. Als je maar kiest wat jou gelukkig maakt, dat is het allerbelangrijkste!

Met een dubbel gevoel moet ik nu dan toch echt afscheid nemen … Maar wie weet tot ziens!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Recente blogs

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

4 Responses to Blog Ramona: Tijd om afscheid te nemen

  1. Ik heb altijd erg van je blogs genoten Ramona! Succes met je master.

  2. Veel succes Ramona!!! Bedankt voor je leuke blogs.

  3. Als je werkt naar een doel, wil je altijd dolgraag je doel bereiken. Eenmaal je doel bereikt kom je er pas achter hoe tof de weg is die je erheen hebt bewandeld!

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Back to Top