Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
7 september 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Medewerkersdeel cmr blijft voor groot deel hetzelfde

Gepubliceerd: 11 December 2014 • Leestijd: 1 minuten en 0 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

De cmr (centrale medezeggenschapsraad) zal na de verkiezingen, als het gaat om de medewerkers, grotendeels hetzelfde blijven. Minimaal zes en maximaal negen van de huidige tien leden zullen ook in januari deel uitmaken van de raad.

cmr verkiezingen

Wim Nas (IvG) en Hanny van Hoeve (IGO) zitten nu al in de cmr en gaan voor een volgende termijn. Robert Storm (Rotterdam Academy) is de derde kandidaat voor het kiesdistrict Academieplein/ Rochussenstraat/Pieter de Hoochweg. Hij zat eerder in de cmr, toen namens de diensten. Twee van de drie kandidaten komen in de raad.

Bij de diensten stelt Frank Picard zich niet meer beschikbaar, Petra van Gelderen (CS) wel. Samen met Samira Lamkadmi, Digna Trimpe (allebei ABZ), John van Hooidonk (Fadi) en Joeri Tilma (HRS) dingt Van Gelderen mee voor een van de twee zetels.

Geen verkiezingen
Op de Kralingse Zoom zijn geen verkiezingen nodig. Voor de twee beschikbare zetels stelden zich twee docenten kandidaat, het tweetal dat nu al in de raad zit: Maartje Fokkema (IFM) en Anneke Kistemaker (RBS). Voor de locaties Wijnhaven en Wijnhaven/Blaak geldt hetzelfde: Er is een zetel te vergeven en er is één kandidaat, het huidige cmr-lid Ayman van Bregt (CMI).

Ook het drietal dat namens de locatie Museumpark in de raad zit (Fons van Maldeghem (ISO), Eduard Leijten (IBK) en Ghisla Hermens (IvL)), wil door. Voor de drie te verdelen zetels hebben ze één concurrent: Arthur van der Molen (IBK).

16 tot en met 18 december
De digitale verkiezingen vinden volgende week plaats van dinsdag tot en met donderdag. Alle stemgerechtigde studenten en medewerkers ontvangen dinsdag 16 december een e-mail van WebElect waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen.

Later meer over de verkiezingen voor het studentendeel van de cmr.

Jos van Nierop

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top