Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
19 september 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Aswolk dwarsboomt Carola’s Benin-trip

Gepubliceerd: 19 April 2010 • Leestijd: 0 minuten en 50 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Eigenlijk had ze al in Benin moeten zitten. Door het stilgelegde vliegverkeer, vanwege de aswolk, is student Carola den Dunnen echter nog steeds in Nederland. Of haar bezoek met Right to Play überhaupt doorgaat, is de vraag.

De student sportmarketing & management verheugde zich erg op het bezoek met de nonprofitorganisatie, maakte ze duidelijk in een interview met Profielen. Carola, op haar blog: ‘Ik baal natuurlijk verschrikkelijk, want we hebben er zo lang naar toe geleefd, we hebben zoveel dingen opzij moeten zetten om überhaupt deze reis te kunnen maken. Het zou ontzettend jammer zijn wanneer het nu over waait. (Laat die wolk maar ’s overwaaien!) Daarnaast vind ik het voor die kindertjes helemaal verschrikkelijk. Zij rekenen op onze komst en kijken er naar uit’.

Hoop
Carola: ‘De vlucht van vanmorgen is niet doorgegaan. Gisteren hebben we het slechte nieuws te horen gekregen van Air France dat zij de vlucht van Parijs naar Cotonou (Benin) al geannuleerd hadden. Er worden opties gegeven om maandag of dinsdag nog te vliegen. Later in de week is geen optie omdat dan het programma al zo goed als afloopt. De hoop is nu op maandag of dinsdag…’

Milaan
De aswolk van de IJslandse vulkaan heeft ook gevolgen voor de kunststudenten van de Willem de Kooning Academie die hun werk presenteerden op de Milanese beurs ‘That’s Design’. De beurs is afgelopen maar zij kunnen vooralsnog niet terug naar Nederland vliegen.

JvN

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top