Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
18 oktober 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Student Van Persie komt met EK-pool

Gepubliceerd: 5 June 2012 • Leestijd: 0 minuten en 42 seconden • Overig Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Het kan je niet zijn ontgaan: het EK Voetbal staat voor de deur. PR Sportreizen, het bedrijf van duale student commerciële economie Chris van Persie, organiseert een pool waarmee je voetbalreizen kunt winnen. Deelname is gratis! En de hoofdprijs is een VIP-arrangement naar Manchester waar je met twee personen de wedstrijd United-City bijwoont.

In het Hogeschool Rotterdam-subklassement ding je daarnaast ook nog mee naar (kleinere) prijzen. Klik hier en meld je aan (met Internet Explorer 8 kan het soms overigens wat lastig gaan). Nadat je een bevestigingsmail hebt geopend, kun je meedoen. Je kan iedere wedstrijd tot vier uur voor aanvang voorspellen. De EK-pool is opgedeeld in vier tussenrondes waardoor je kans blijft maken op de te winnen prijzen: resp. alle eerste, tweede en derde wedstrijden in de poulefase en tenslotte de kwartfinales, halve finales en de finale als één ronde.

De pool is zogezegd een initiatief van Chris van Persie (24, geen familie van…). Bij Pelikaan Reizen in Zevenbergen heeft Chris PR Sportreizen, een sportreizenafdeling, opgezet. Inmiddels is hij werkzaam bij Pelikaan en doet hij commerciële economie als duale studie. Chris is bijna afgestudeerd: 'Mijn scriptie is in feite een businessplan voor PR Sportreizen. Na mijn studie hoop ik mij volledig op de sportreizen te kunnen, en mogen focussen. Ik zou graag de zakelijke markt betreden en mijn assortiment uitbreiden qua sporten.'

Jos van Nierop

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top