Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
19 september 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Best gelezen maart 2016

Gepubliceerd: 1 April 2016 • Leestijd: 1 minuten en 13 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

In maart konden jullie niet genoeg krijgen van de Docent van het jaar-verkiezing. Sloten jullie nieuwbakken wiskundedocent Ed (62) in jullie harten en lazen jullie geen nieuws, maar blogs.

5vijfEd (62) is net afgestudeerd
Eerst was Ed leraar, toen werd hij schoolhoofd, toen kwam hij in het ziekenhuis terecht waarna hij zelf weer in de schoolbanken terecht kwam en nu staat hij dus voor de klas. Op z’n 62e geeft hij wiskunde op het Comenius College, Capelle aan den IJssel. En hij heeft een prijs gewonnen met z’n afstudeerwerk. Machtigprachtig.

 

4vierLieve Tosca: Ik heb stiefmoederissues
‘Er is geen manier om dit netjes te zeggen: ik moet mijn stiefmoeder niet. Dit was voorheen niet zo’n probleem, ik kon haar vaak negeren, maar nu komt ze bij ons wonen en dat trek ik helemaal niet.’ Wat moet deze anonieme student doen? Lieve Tosca geeft antwoord.

 

3drieLieve Tosca: Is ze wel de ware?
Waarvoor zijn we hier op aard? Is er leven na de dood? Waarom sta ik aan het eind van elke maand altijd zo godsgruwelijk rood? Er zijn vragen die lastig te beantwoorden zijn, zo ook deze vraag aan Lieve Tosca. Haar antwoord: ‘Als het idee van een leven met haar je niet doodsbenauwd maakt, is ze het waarschijnlijk wel.’

 

2tweeHbo is andere koek dan mbo
Onze nieuwe blogger Quincy is lekker bezig. Naast dat hij een supergoedgelezen blog schreef, heeft hij ook een uitgebreid studeerplan. Op een whiteboard in zijn kamer staan zijn doelen voor de komende jaren: 1. de beste cijfers halen, 2. mijn propedeuse in het eerste jaar halen, 3. alle zes keuzevakken in het eerste jaar doen. Succes man.

 

1eenDocent van het jaar, voor de laatste keer
Jullie kunnen maar niet genoeg krijgen van de Docent van het jaar-verkiezing. En dat snappen we wel want het is altijd leuk om je docenten/collega’s beter te leren kennen. Naast winnaar Adriaan de Jongh zetten we de dertien andere finalisten in het zonnetje. Shine on, toppers.

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top