Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
28 september 2022

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Profielen zoekt bloggers (studenten én medewerkers)

Gepubliceerd: 4 June 2019 • Leestijd: 1 minuten en 41 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Wij zoeken HR-studenten en medewerkers die willen vertellen wat hen bezighoudt. Kan én wil jij bloggen? Dan lezen we je graag!

Geke, Evi, Serge, Job en Maartje zijn een paar van de bloggers die op de site van Profielen hun belevenissen op de Hogeschool Rotterdam beschrijven. Soms maken ze dingen mee die ze gaaf vinden, soms hebben ze kritiek op de instelling, soms willen ze een inzicht delen. Voor al die geluiden is ruimte op onze site.

Omdat een aantal bloggers het komende collegejaar de Hogeschool Rotterdam verlaat, is er ruimte voor nieuwe bloggers die willen delen wat hen als student, docent of medewerker bezighoudt.

Kritisch over school?

Heb je oog voor de leuke dingen die op school of in het studentenleven gebeuren? Ben je juist kritisch over het onderwijs of het beleid van de hogeschool? Wil je vertellen hoe het is als je aan het afstuderen bent? Zit je een paar maanden voor je studie in het buitenland? Ben je op zoek naar de ware en wil je daarover vertellen of heb je de behoefte om maandelijks een lekker (studenten)recept te delen? Laat het ons weten.

Uit de blogs moet duidelijk worden dat je tot de hogeschoolgemeenschap behoort, maar het hoeft ook weer niet elke keer over de HR te gaan.

Profielen Blog-Academy

Je hoeft niet de allerbeste schrijver te zijn, maar je moet wel ideeën hebben en willen leren schrijven. Blogger en eindredacteur Merel Roze staat de bloggers komend collegejaar bij in hun ontwikkeling. Na een startbijeenkomst en blogworkshop, krijg je van haar feedback op je eerste blogs en werk je met haar begeleiding aan grappige, prikkelende of ontroerende stukjes.

We zijn op zoek naar bloggers die zich in elk geval een jaar lang aan Profielen willen verbinden. Je schrijft in principe één blog per maand. We laten ons graag verrassen door de reacties en we staan ook open voor bijdragen in andere vormen, zoals vlogs.

Heb je interesse, stuur dan voor maandag 1 juli 2019 twee proefblogs (van maximaal 350 woorden per stuk) naar profielen@hr.nl. We reageren voor de zomervakantie op je blogs en nodigen je bij geschiktheid uit voor de startbijeenkomst en blogcursus.

Niet geheel onbelangrijk: als je student bent, betalen we je een vergoeding van 25 euro per blog.

Het Panel

Heb je een mening over de Hogeschool Rotterdam, maar is maandelijks een blog schrijven niet jouw ding? Word dan lid van ‘Het Panel’. Profielen vraagt maandelijks de studenten en medewerkers in Het Panel naar hun mening over een stelling die betrekking heeft op het hoger onderwijs of de Hogeschool Rotterdam.
Aanmelden als panellid kan ook via profielen@hr.nl.

Tekst: Profielen
Illustratie: Demian Janssen

Recente artikelen

Reacties

Laat een reactie achter

Comments are closed.

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  2. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  3. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  4. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  5. Geen commerciële boodschappen.
  6. Niet op de persoon spelen.
  7. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  8. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  9. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top