Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
21 juni 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Profielen zoekt nieuwe bloggers en panelleden: laat je horen!

Gepubliceerd: 27 May 2020 • Leestijd: 1 minuten en 40 seconden • Nieuws Dit artikel is meer dan een jaar oud.

Wij zoeken HR-studenten die het komende collegejaar willen vertellen wat hen bezighoudt. Kan én wil jij bloggen? Dan lezen we je graag!

Omdat een aantal student-bloggers binnenkort afstudeert, hebben wij ruimte voor nieuwe studenten die hun stem willen laten horen.

Corstin, Vivian, Serge, Nabil en Darice zijn een paar van de studenten en medewerkers die op onze site hun belevenissen op de Hogeschool Rotterdam beschrijven. Soms maken deze bloggers dingen mee die ze gaaf vinden, soms zijn ze kritisch, soms willen ze een inspirerend inzicht delen met de rest van de hogeschoolgemeenschap. Al die verhalen bieden wij graag een podium.

Kritisch over school?

Heb je oog voor de leuke dingen die op jouw opleiding of in jouw onderwijscommissie of studievereniging gebeuren of ben je juist kritisch over het onderwijs of het beleid van de hogeschool? Wil je ons meenemen in je afstudeerproces? Zit je een paar maanden voor je studie in het buitenland? Ben je op zoek naar de ware en wil je daarover vertellen of heb je de behoefte om maandelijks tips te delen over fit en gezond blijven? Laat het ons weten.

Uit de blogs moet duidelijk worden dat je tot de hogeschoolgemeenschap behoort, maar je stukken hoeven niet uitsluitend en elke keer over de HR te gaan.

Profielen Blog-Academy

Je hoeft niet de allerbeste schrijver te zijn, maar je moet wel ideeën hebben en willen leren schrijven. Profielen-eindredacteur Edith van Gameren staat jou als nieuwe blogger bij. Na een startbijeenkomst en blogworkshop, krijg je van haar feedback op je eerste blogs en werk je met haar begeleiding aan grappige, prikkelende of ontroerende stukjes.

We zijn op zoek naar student-bloggers die zich in elk geval een jaar lang aan Profielen willen verbinden. Je schrijft in principe één blog per maand. We laten ons graag verrassen door de reacties en we staan ook open voor bijdragen in andere vormen, zoals vlogs.

Heb je interesse, stuur dan voor vrijdag 5 juni twee proefblogs (van maximaal 350 woorden per stuk) naar profielen@hr.nl. We reageren binnen een maand op je blogs en nodigen je bij geschiktheid uit voor de startbijeenkomst en blogworkshop.

Niet geheel onbelangrijk: aan bloggers die student zijn, betalen we een vergoeding van 25 euro per blog.

Het Panel

Heb je een mening over de Hogeschool Rotterdam, maar is maandelijks een blog schrijven niet jouw ding? Word dan lid van ‘Het Panel’. Profielen vraagt maandelijks de studenten en medewerkers in Het Panel naar hun mening over een stelling die betrekking heeft op de actualiteit van het hoger onderwijs of de Hogeschool Rotterdam.

Aanmelden als panellid kan ook via profielen@hr.nl.

Tekst: Profielen
Illustratie: Demian Janssen

 Wil je op donderdag (rond lunchtijd) het heetste nieuws van afgelopen week in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

One Response to Profielen zoekt nieuwe bloggers en panelleden: laat je horen!

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top