Ga direct naar inhoud
Profielen | Profielen translated
14 oktober 2024

Zwart logo Profielen

Onafhankelijk nieuws van de Hogeschool Rotterdam

Filmpje: Koken met Lisa en Marinda

Gepubliceerd: 8 December 2015 • Leestijd: 0 minuten en 17 seconden • Filmpje... Dit artikel is meer dan een jaar oud.

HR-studenten Lisa (vierdejaars cmd) en Marinda (eerstejaars crossmediale communicatie) zijn foodbloggers. Op hun instagrampagina kokenvoorspekenbonen zie je de lekkerste plaatjes. Vanaf nu delen ze iedere maand ook een student-proof recept met Profielen.

foodbloggers690

Je kent Lisa en Marinda misschien nog uit de vorige editie van het Profielen magazine, daar stonden ze op de achterpagina. Het recept dat de dames deze maand delen is Kipnuggetwraps, met zelfgemaakte krokante kipnuggets. Hoe dat moet, zie je in onderstaand filmpje.

Vanaf nu kan je iedere maand een nieuw recept van de keukenprinsessen verwachten.
Ben je ondertussen benieuwd naar hun keukenavonturen.
Je kan ze volgen op Instagram en op hun eigen site.

Recente artikelen

Recente reacties

Reacties

Laat een reactie achter

One Response to Filmpje: Koken met Lisa en Marinda

Spelregels

De redactie waardeert het als je onder je eigen naam reageert.

  1. Comments worden door de redactie gemodereerd. 's Avonds en in het weekend gebeurt dat niet standaard, en kan het dus langer duren voor je opmerking online komt.
  2. Houd het netjes, beschaafd, vriendelijk en respectvol. Niet vloeken of schelden.
  3. Dwaal niet af van het onderwerp (blijf ‘on topic’).
  4. Wees kort, duidelijk en maak een punt.
  5. Gebruik argumenten, geen uitroepen.
  6. Geen commerciële boodschappen.
  7. Niet op de persoon spelen.
  8. Niet discrimineren, aanzetten tot haat of oproepen tot geweld (ook niet voor de grap).
  9. Van bezoekers die een reactie achterlaten op de site wordt automatisch het IP-adres opgeslagen.
  10. De redactie geeft reacties die dreigende taal bevatten door aan de veiligheidscoördinator van de Hogeschool Rotterdam.

Lees hier alle details over onze spelregels.

Aanbevolen door de redactie

Back to Top